Witam Wszystkich, mam nastepujacy dziwny problem, otoz kupilem karte emu1212m ze sklepu music-town poczym sprzedalem ale z cala pewnoscia karta byla dobra jak wychodzila odemnie, Nabywca otrzymal przesylke i Oswiadczyl mi "Z Cala Uprzejmoscia" ze ma PROBLEM! wyglada on nastepujacu : po "wpieciu" karty do komputera i po zainstalowaniu wszystkich sterownikow oraz patchmixa z plyty ktora dostalem wraz z zakupionym sprzetem, oraz po uruchomieniu komputera wszystko gra ale... prawy monitor gra ciszej niz lewy, Podpiete oczywiscie liniowo do wyjscia, a kiedy podepnie mixer (Soundcraft COMPACT 4) zaswieca sie w lewym kanale dioda przesterowania. W czym moze byc problem ? hardware albo soft ? Nabywca wczesniej mial podpietego Terrateca, niestety niewiem jaki model i tez czy wyczyscil sterowniki.
Prosze Odpowiedzcie bo sumienie nieda mi zyc...
Emu 1212m - lewy gra głośniej od prawego
Re: Emu 1212m - lewy gra głośniej od prawego
czlowieku osiwiejesz jak bedziesz tlumaczyl amatorom obsluge prostego sprzetu...ma instrukcje niech zajzy(skoro tlumaczysz ze wszystko bylo ok to napewno jest tylko ten ktos klika i nie patrzy na co....)
W sumie na prosbe o przeinstalowanie sterownikow otrzymalem w odpowiedzi pytanie"wytłumacz mi logicznie co zmienią drivery ?" :/ niewiem najchetniej bym to "olal" ale czuje sie odpowiedzialny.
zastanawiam sie jeszcze nad tym czy poczta nie Spierniczyla przesylki podczas transportu :/najgorsze jest to ze nie moge sam tego sprawdzic. ehh
zastanawiam sie jeszcze nad tym czy poczta nie Spierniczyla przesylki podczas transportu :/najgorsze jest to ze nie moge sam tego sprawdzic. ehh
Problem sie rozwiazal ! sterowniki i te sprawy, po restarcie wszystko wrocilo do najlepszego porzadku Nabywca zadowolony a mi kamien z serca ! ;) Dziekuje Wszystkim Zagladajacym