A powiedzcie jeszcze co sądzicie o takich wynalazkach jak mikrofony ADK
W życiu nie słyszałem.
czy też SE2200A ...
Niezły, a za swoją cenę wręcz bardzo dobry. Jest bardzo szczegółowy, doskonale zbiera nie tylko z bliskiego, ale i dalszego planu. Dynamika w skali mikro i makro bardzo dobra. Plastyczność na uczciwym poziomie.
Uwaga - mikrofon ma sporo góry, co prócz wspomnianych zalet powoduje że brzmi "ożywczo", ale w połączeniu z ostro brzmiącym preampem, czy mikserem, może zaowocować zbyt natarczywym dźwiękiem.
Dodatkowo + za wybitny w tej klasie uchwyt elastyczny.
Jaki mikser, jaki mikrofon?
Re: Jaki mikser, jaki mikrofon?
Niezły, a za swoją cenę wręcz bardzo dobry. Jest bardzo szczegółowy, doskonale zbiera nie tylko z bliskiego, ale i dalszego planu. Dynamika w skali mikro i makro bardzo dobra. Plastyczność na uczciwym poziomie.
Uwaga - mikrofon ma sporo góry, co prócz wspomnianych zalet powoduje że brzmi "ożywczo", ale w połączeniu z ostro brzmiącym preampem, czy mikserem, może zaowocować zbyt natarczywym dźwiękiem.
Dodatkowo + za wybitny w tej klasie uchwyt elastyczny....
Super, skąd ty to wszystko wiesz :) ?
Kiedys w papierowym EIS bylo zestawienie tanich pojemnosciowek, ale n astronie tego nie moge znaleźć :)
OK, a co powiesz na Behringery C1 (Nie B1) ?
Dodatkowo + za wybitny w tej klasie uchwyt elastyczny....
Super, skąd ty to wszystko wiesz :) ?
Kiedys w papierowym EIS bylo zestawienie tanich pojemnosciowek, ale n astronie tego nie moge znaleźć :)
OK, a co powiesz na Behringery C1 (Nie B1) ?
Mayewsky
(GG - 4039365)
(GG - 4039365)
... skąd ty to wszystko wiesz ?
Bo mam m.in. taki jeden.
a co powiesz na Behringery C1 (Nie B1) ?...
Tu niestey nie pomogę, bo żadnego mikrofonu Behringera nie słyszałem na uszy.
Bo mam m.in. taki jeden.

a co powiesz na Behringery C1 (Nie B1) ?...
Tu niestey nie pomogę, bo żadnego mikrofonu Behringera nie słyszałem na uszy.
A takie mikserek ma sens ? - MACKIE TAPCO MIX 50 ?...
Jasne że ma sens, o ile masz zewnętrzny phantom. Musisz wiedziec kolego, ze mikrofony pojemnosciowe wymagaja phantomu. Jesli tapco to Tapco BLEND 6
Jasne że ma sens, o ile masz zewnętrzny phantom. Musisz wiedziec kolego, ze mikrofony pojemnosciowe wymagaja phantomu. Jesli tapco to Tapco BLEND 6
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
http://www.mayewsky.com
Na stronie widać tylko zdjątko, może i fajne, ale poniżej -> Made by PMI Records, a idąc dalej:
...Witamy! Serwer oczekuje na automatyczną aktywby ację - proszę poczekać do 6 minut
6 minut to czas aktywacji na naszym serwerze
Pełna propagacja nowo aktywowanego serwera na obu DNS trwa czasami do 60 minut. Może się zdarzyć, że dopiero po tym czasie serwer będzie widoczny z Twojej lokalizacji
lub Ta nazwa domeny nie jest przydzielona (skierowana ) do żadnego serwera...
Po kiego promujesz taką prowizorkę? Nie znasz naprawdę nikogo, kto by Ci o tym powiedział, uświadomił?
[addsig]
Na stronie widać tylko zdjątko, może i fajne, ale poniżej -> Made by PMI Records, a idąc dalej:
...Witamy! Serwer oczekuje na automatyczną aktywby ację - proszę poczekać do 6 minut
6 minut to czas aktywacji na naszym serwerze
Pełna propagacja nowo aktywowanego serwera na obu DNS trwa czasami do 60 minut. Może się zdarzyć, że dopiero po tym czasie serwer będzie widoczny z Twojej lokalizacji
lub Ta nazwa domeny nie jest przydzielona (skierowana ) do żadnego serwera...

Po kiego promujesz taką prowizorkę? Nie znasz naprawdę nikogo, kto by Ci o tym powiedział, uświadomił?

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
...
Dawno zapomnialem ze strona istnieje :)

...
Dawno zapomnialem ze strona istnieje :)
Mayewsky
(GG - 4039365)
(GG - 4039365)