SSL 4000 Collection - ile razy można użyć?

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
retro
Re: SSL 4000 Collection - ile razy można użyć?

Post autor: retro » niedziela 21 maja 2006, 15:18

Hmm... obawiam sie, ze Zespolowi Muzycznemu Grand nie pomoze nawet SSL...

Awatar użytkownika
yaniki
Kontakt:

Post autor: yaniki » niedziela 21 maja 2006, 16:29

...Hmm... obawiam sie, ze Zespolowi Muzycznemu Grand nie pomoze nawet SSL......

Oj, Retro, nie piszmy sobie takich rzeczy...

A co do głównego tematu: pozostaje zakup, piractwo lub poszukanie tańszych lub darmowych wtyczek, co wcale nie musi znaczać, że dużo gorszych.

Awatar użytkownika
alius

Post autor: alius » niedziela 21 maja 2006, 16:47

[...]lub poszukanie tańszych lub darmowych wtyczek, co wcale nie musi znaczać, że dużo gorszych.

...

W dodatku, gdy mówimy o budżetowej karcie i budżetowych monitorach. Na średniej klasy sprzęcie naprawdę ciężko jest wychwycić potencjalne zniekształcenia. Dlatego nawet zastosowanie "cudownego" SSLa może być bezsensowne gdyż zwyczajnie nic nie usłyszysz.

Sprawdź np. Voxengo. Całkiem fajne wtyczki.

Awatar użytkownika
retro

Post autor: retro » niedziela 21 maja 2006, 23:00

......Hmm... obawiam sie, ze Zespolowi Muzycznemu Grand nie pomoze nawet SSL......

Oj, Retro, nie piszmy sobie takich rzeczy...

A co do głównego tematu: pozostaje zakup, piractwo lub poszukanie tańszych lub darmowych wtyczek, co wcale nie musi znaczać, że dużo gorszych.

...

Przepraszam, faktycznie, ani to kontruktywne ani madre nie bylo...

Awatar użytkownika
fatman

Post autor: fatman » niedziela 21 maja 2006, 23:31

W dodatku, gdy mówimy o budżetowej karcie i budżetowych monitorach. Na średniej klasy sprzęcie naprawdę ciężko jest wychwycić potencjalne zniekształcenia. Dlatego nawet zastosowanie "cudownego" SSLa może być bezsensowne gdyż zwyczajnie nic nie usłyszysz.

Sprawdź np. Voxengo. Całkiem fajne wtyczki....

tak, jednak na zachod od polski, budzetowa karte i budzetowe monitory kupuje sie za "to co zostanie z wyplaty", u nas na "budzetowy" sprzet trzeba odkladac kase miesiacami, ja interesuje sie home recordingiem ze 3 lata i sie ciagle monitorow nie dorobilem bo po prostu nie da rady a moja karta to audigy2... No ale widac tak to musi byc... :(

Awatar użytkownika
alius

Post autor: alius » poniedziałek 22 maja 2006, 00:11

...W dodatku, gdy mówimy o budżetowej karcie i budżetowych monitorach. Na średniej klasy sprzęcie naprawdę ciężko jest wychwycić potencjalne zniekształcenia. Dlatego nawet zastosowanie "cudownego" SSLa może być bezsensowne gdyż zwyczajnie nic nie usłyszysz.

Sprawdź np. Voxengo. Całkiem fajne wtyczki....

tak, jednak na zachod od polski, budzetowa karte i budzetowe monitory kupuje sie za "to co zostanie z wyplaty", u nas na "budzetowy" sprzet trzeba odkladac kase miesiacami, ja interesuje sie home recordingiem ze 3 lata i sie ciagle monitorow nie dorobilem bo po prostu nie da rady a moja karta to audigy2... No ale widac tak to musi byc... :(...

Po pierwsze nie widzę związku mojego postu z Twoim, więc nie wiem po co go przytaczasz. Abstrahując od tego, twoja wypowiedź przypomina marudzenie pięciolatka co to nie ma na nowe lego. Wybacz, ale nikt tu nie ponosi winy za fakt, iż nie stać Cię na spełnianie swoich zachcianek. Tak bywa. Może jak miną kolejne 3 lata to w końcu kupisz upragnioną karte i monitory. Cierpliwość to całkiem fajna cnota. Kształtuje charakter. Trzymam kciuki.

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » poniedziałek 22 maja 2006, 00:30

...A nie można jakoś tego obejść? Np wykasować pamięci Iloka?...

No a Crakownaej wersji niema . co ? i tutaj problem :) a no i nie bedzie .... no cóz co robic ... taki pech co ? i w dodatku iLoka jeszcze nie rozgryzli i pewnie długo nie rozgryza , chłopie daj sobie spokoj bo sie robisz smieszny

j.bravo

Post autor: j.bravo » poniedziałek 22 maja 2006, 01:35

tak, jednak na zachod od polski, budzetowa karte i budzetowe monitory kupuje sie za...

Sorry ze offtopic, ale wkurza mnie nagminnie uzywane okreslenie: "budzetowe", co to w ogole znaczy? Ze bylo w budzecie przewidziane?
Jestem przystojny i młody

Awatar użytkownika
MB

Post autor: MB » poniedziałek 22 maja 2006, 07:08

Sorry ze offtopic, ale wkurza mnie nagminnie uzywane okreslenie: "budzetowe", co to w ogole znaczy? Ze bylo w budzecie przewidziane?...

to jest kalka z angielskiego, gdzie występuje słówko "budget" również w funkcji przymiotnikowej i oznacza tyle co "mieszczący się w budżecie". Po polsku wypadałoby chyba pisać "niskobudżetowy".

Awatar użytkownika
Łukasz1985

Post autor: Łukasz1985 » poniedziałek 22 maja 2006, 09:36

tak, jednak na zachod od polski, budzetowa karte i budzetowe monitory kupuje sie za "to co zostanie z wyplaty", u nas na "budzetowy" sprzet trzeba odkladac kase miesiacami, ja interesuje sie home recordingiem ze 3 lata i sie ciagle monitorow nie dorobilem bo po prostu nie da rady a moja karta to audigy2... No ale widac tak to musi byc... :(...

Stary głowa do góry Ja mam 21 lat (kończe w środe) i mam już cały sprzęt na estrade. Co do studia to dorobiłem się Alesisow Monitor One Mk2 i karty 1212m i wielu innych rzeczy studyjnych Więc i tobie może się uda SSL 4000 nie kupie bo szkoda mi kasy Wole coś rzeczywistego na estrade i do studia. I tak w końcu to skrakują

Pozdrawiam!
Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)

ODPOWIEDZ