Czym otworzyć pliki *.bin
W poszukiwaniu sampli perkusyjnych znalazłem spkowane archiwum. Rozpakowalem a tu jakies pliki z rozszerzeniami dla mnie obcymi. Niemal calość mieści się w pliku z rozszerzeniem bin. Czym to otworzyć? Proszęo pomoc!

Pozdrawiam
Re: Czym otworzyć pliki *.bin
Plik .bin to w twoim przypadku obraz płyty CD lub DVD ktory nalezy albo wypalic na płyte albo zamontować w napędzie wirtualnym. Do tego słuzy program Daemon Tools.
...Plik .bin to w twoim przypadku obraz płyty CD lub DVD ktory nalezy albo wypalic na płyte albo zamontować w napędzie wirtualnym. Do tego słuzy program Daemon Tools.
...
Dzieki serdeczne:) Pozdrawiam
[addsig]
...
Dzieki serdeczne:) Pozdrawiam
[addsig]
Pozdrawiam
... Do tego słuzy program Daemon Tools...
Albo Alkohol 120%
Albo Alkohol 120%
...... Do tego słuzy program Daemon Tools...
Albo Alkohol 120%...
Alkohol 120% to program do wypalania płyt ( i miedzy innymi z takich własnie plików iso) oraz tworzenia obrazów. Daemon Tools to program montujący w systemie wirtualne woluminy do ktorych ładujemy pliki iso roznego typu ( iso, mds, bin , ngr). Pliki bin wypalisz nawet nero, tylko musisz ustalic kilka niezbędnych opcji. Polecam jednak zamontowanie pliku w wirtualnym napedzie, masz dostep w ciagu kilku sekund, odczyt nastepuje z dysku czyli szybko i nie ryzykujesz płyty.
Albo Alkohol 120%...
Alkohol 120% to program do wypalania płyt ( i miedzy innymi z takich własnie plików iso) oraz tworzenia obrazów. Daemon Tools to program montujący w systemie wirtualne woluminy do ktorych ładujemy pliki iso roznego typu ( iso, mds, bin , ngr). Pliki bin wypalisz nawet nero, tylko musisz ustalic kilka niezbędnych opcji. Polecam jednak zamontowanie pliku w wirtualnym napedzie, masz dostep w ciagu kilku sekund, odczyt nastepuje z dysku czyli szybko i nie ryzykujesz płyty.
Czy ja wiem...
ja znalazłem sample w formacie iso - z jakiegoś instrumentu yamahy - być może z workstation jakiegoś - i po nagraniu tego iso okazało się, że to iso było "puste" - czyli na plytce się nagrało 540 mb "niczego".
A kto wie - być może potrzebny jest jakiś program. Wybaczcie, że się podpinam - lae czy jakiś program nie używaprzypadkiem formatu iso dla swoich próbek?
ja znalazłem sample w formacie iso - z jakiegoś instrumentu yamahy - być może z workstation jakiegoś - i po nagraniu tego iso okazało się, że to iso było "puste" - czyli na plytce się nagrało 540 mb "niczego".
A kto wie - być może potrzebny jest jakiś program. Wybaczcie, że się podpinam - lae czy jakiś program nie używaprzypadkiem formatu iso dla swoich próbek?
...Czy ja wiem...
A kto wie - być może potrzebny jest jakiś program. Wybaczcie, że się podpinam - lae czy jakiś program nie używaprzypadkiem formatu iso dla swoich próbek?...
Bo to sample w formacie AKAI.
Przeglądnij je za pomocą CDextract.
A kto wie - być może potrzebny jest jakiś program. Wybaczcie, że się podpinam - lae czy jakiś program nie używaprzypadkiem formatu iso dla swoich próbek?...
Przeglądnij je za pomocą CDextract.
Przeglądnij je za pomocą CDextract....
Albo śmieci z p2p...
Świat bez muzyki byłby monofoniczny,
a tak jest wielowymiarowy.
Alkohol 120% to program do wypalania płyt ( i miedzy innymi z takich własnie plików iso) oraz tworzenia obrazów.
Tworzy również wirtualne napędy. Mam i z rzadka używam.
Świat bez muzyki byłby monofoniczny,
Albo za pomoca TEGO
[addsig]
Albo za pomoca TEGO
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)