ESI Neon - wycofany?
-
W JEDNYM ZE SKLEPÓW INTERNETOWYCH PROBOWALEM WLASNIE DOKONAC ZAMOWIENIA STEROWNIKA AUDIO/MIDI ESI NEON...ODPOWIEDZIANO MI,ZE PRODUKT ZOSTAL WYCOFANY ZE SPRZEDAZY ZE WZGLEDU NA WADY KONSTRUKCYJNE! CZY KTOS POSIADA RZETELNE INFORMACJE NA TEN TEMAT?KONTAKT Z DYSTRYBUTOREM?PIERWSZY RAZ PO BARDZO POZYTYWNYCH PORADACH ZNAJOMYCH KTORZY UZYWAJA TEGO SPRZETU SPOTYKAM SIE Z INFORMACJA O WADLIWOSCI.PROSZE O ODZEW OSOB KTORE MIALY JAKIEKOLWIEK PROBLEMY Z NEONEM LUB WIEDZA COKOLWIEK NA TEMAT RZEKOMYCH "WAD".DZIEKI Z GORY I POZDRAWIAM:)
-
Re: ESI Neon - wycofany?
.. JAKIEKOLWIEK PROBLEMY Z NEONEM LUB WIEDZA COKOLWIEK NA TEMAT RZEKOMYCH "WAD".DZIEKI Z GORY I POZDRAWIAM:)...
Witam,
NEON nr 2 własnie ma się lada chwila pojawić, już z obsługą USB 2.0 !!! . Pierwszy model NEONA jest istotnie juz niedostępny.
Opóźnienia powstały z powodu RoHS, nowej dyrektywy UE, która zobowiązuje producentów do nie stosowania pewnych pierwiastków jak: molibden, kadm, ołów .
Wiąże sie to ze znaleziemiem zamienników, co jak się okazało nie jest takie proste.
Pozdrawia,
S!
Witam,
NEON nr 2 własnie ma się lada chwila pojawić, już z obsługą USB 2.0 !!! . Pierwszy model NEONA jest istotnie juz niedostępny.
Opóźnienia powstały z powodu RoHS, nowej dyrektywy UE, która zobowiązuje producentów do nie stosowania pewnych pierwiastków jak: molibden, kadm, ołów .
Wiąże sie to ze znaleziemiem zamienników, co jak się okazało nie jest takie proste.
Pozdrawia,
S!
.......Opóźnienia powstały z powodu RoHS, nowej dyrektywy UE, która zobowiązuje producentów do nie stosowania pewnych pierwiastków jak: molibden, kadm, ołów ...
Tak, dyrektywa ma wejść o ile dobrze pamiętam 1-go lipca i dotyczy także sprzętu PC (monitory, płyty gł. itd.). Niektórzy będa mieli z tym troche kłopotów...
...
A elektronicy-amatorzy muszą pomyśleć o zrobieniu zapasów lutu cynowo-ołowiowego jeśli nie chcą zmieniać sprzętu i uczyć się lutowania od nowa...
Tak, dyrektywa ma wejść o ile dobrze pamiętam 1-go lipca i dotyczy także sprzętu PC (monitory, płyty gł. itd.). Niektórzy będa mieli z tym troche kłopotów...

...
A elektronicy-amatorzy muszą pomyśleć o zrobieniu zapasów lutu cynowo-ołowiowego jeśli nie chcą zmieniać sprzętu i uczyć się lutowania od nowa...

Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...
yyy to czym sie teraz bedzie lutowac ?
...yyy to czym sie teraz bedzie lutowac ? ...
Np lutami cynowo-srebrowymi które mają wyższą temperaturę topnienia (ok 400 st. C)
Np lutami cynowo-srebrowymi które mają wyższą temperaturę topnienia (ok 400 st. C)
Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...
...W JEDNYM ZE SKLEPÓW INTERNETOWYCH PROBOWALEM WLASNIE DOKONAC ZAMOWIENIA STEROWNIKA AUDIO/MIDI ESI NEON...ODPOWIEDZIANO MI,ZE PRODUKT ZOSTAL WYCOFANY ZE SPRZEDAZY ZE WZGLEDU NA WADY KONSTRUKCYJNE! CZY KTOS POSIADA RZETELNE INFORMACJE NA TEN TEMAT?KONTAKT Z DYSTRYBUTOREM?PIERWSZY RAZ PO BARDZO POZYTYWNYCH PORADACH ZNAJOMYCH KTORZY UZYWAJA TEGO SPRZETU SPOTYKAM SIE Z INFORMACJA O WADLIWOSCI.PROSZE O ODZEW OSOB KTORE MIALY JAKIEKOLWIEK PROBLEMY Z NEONEM LUB WIEDZA COKOLWIEK NA TEMAT RZEKOMYCH "WAD".DZIEKI Z GORY I POZDRAWIAM:)...
Coś ci siadło na shift albo caps lock sie zawiesił. Sprawdź to, po co tak krzyczeć?
Coś ci siadło na shift albo caps lock sie zawiesił. Sprawdź to, po co tak krzyczeć?
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...