Sterowniki Win98 do E-mu 1820?
Popierwsze to mówi się niewidomy a nie ślepy.
Przecież wiem że nie ma pod 98! Pytam czy ktoś (ktoś nie znaczy e-mu)
zrobił stery pod win98 - tak jak np KX (nie creative) zrobił stery ASIO dla SB Live! Czy ja piszę niewyraźnie?
...
Ale po co ktos miałby robic stery pod 98 ? rozumiem inna wersje wydazen, sa urzadzenia ktore działaja tylko do wersji 98 np. interface MIDI opcode 2port/se ktory był stabilny jak ruski czołg, ale szlahk trafił producenta i tysiace ludzi na swiecie zostało bez suportu !
Re: Sterowniki Win98 do E-mu 1820?
Skype nawet się nie zainstaluje.
A to dziwne, bo u mnie działa pod win98
A to dziwne, bo u mnie działa pod win98

Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).
Ale po co ktos miałby robic stery pod 98 ? rozumiem inna wersje wydazen, sa urzadzenia ktore działaja tylko do wersji 98 np. interface MIDI opcode 2port/se ktory był stabilny jak ruski czołg, ale szlahk trafił producenta i tysiace ludzi na swiecie zostało bez suportu ! ...
No to mam pecha...
Mam Logic Audio 4.8 który nie chodzi po XP i E-mu który nie chodzi pod
Win98
Ale jaja...
No to mam pecha...
Mam Logic Audio 4.8 który nie chodzi po XP i E-mu który nie chodzi pod
Win98

...Chyba bym musiał być samobójcą, zeby uzywać dziś W98
...
A jakbys miał interfejs do którego sterowniki są tylko pod W98? Bo firma przestała istnieć zanim opracowała stery pod XP? Wtedy też to nazwiesz samobójstwem?

...
A jakbys miał interfejs do którego sterowniki są tylko pod W98? Bo firma przestała istnieć zanim opracowała stery pod XP? Wtedy też to nazwiesz samobójstwem?
Zespół "Ósmy Dzień"; mp3: www.radio.bialystok.pl/przebojem2004.htm
......Chyba bym musiał być samobójcą, zeby uzywać dziś W98
...
A jakbys miał interfejs do którego sterowniki są tylko pod W98? Bo firma przestała istnieć zanim opracowała stery pod XP? Wtedy też to nazwiesz samobójstwem? ...
wymienil bym sprzet na nowy... chociazby dlatego ze pracuje m.in na A.A.2.0 ktory na 98 nie pojdzie...
A co do osoby ktora sie obuzyla ze nazwalem ja slepa...
napisales wyraznie, ze patrzac na strone ktora podales w linku rzekomo jak byk jest napisane ze dziala pod 98.... a tam jak byk jest napisane ze tylko xp i 2000
pozdrawiam

...
A jakbys miał interfejs do którego sterowniki są tylko pod W98? Bo firma przestała istnieć zanim opracowała stery pod XP? Wtedy też to nazwiesz samobójstwem? ...
wymienil bym sprzet na nowy... chociazby dlatego ze pracuje m.in na A.A.2.0 ktory na 98 nie pojdzie...
napisales wyraznie, ze patrzac na strone ktora podales w linku rzekomo jak byk jest napisane ze dziala pod 98.... a tam jak byk jest napisane ze tylko xp i 2000
pozdrawiam
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
Świetny pomysł. Chyba więc wymięnię interfejs za 2500zł (który zresztą brzmi zaj...iście) na inny
Świetny pomysł. Chyba więc wymięnię interfejs za 2500zł (który zresztą brzmi zaj...iście) na inny

Zespół "Ósmy Dzień"; mp3: www.radio.bialystok.pl/przebojem2004.htm
...
Ależ nikt Cię nie zmusza ani do zmiany systemu operacyjnego na nowszy ani do kupowania sprzętu, który nie pasuje do starego systemu. Tego typu problemy nie powstają same z siebie, a tylko wtedy gdy robi się nieprzemyślane zakupy. Na drugi raz po prostu trzeba wykazać się większym zdrowym rozsądkiem i zastanowić się dobrze co do czego pasuje, ZANIM się kupi.
Inna sprawa, że komputery się szybko starzeją i trzeba się pogodzić z tym, że ich komponenty włączając interfejsy audio tracą na wartości. Twój interfejs kosztował może i 2500zł, ale dzisiaj, skoro stał się niekompatybilny z technologią nowej generacji - jest po prostu mało wart, i nie ma się o co oburzać, tylko z tym faktem pogodzić. Podobnie na wartości straciły przecież procesory, dyski, pamięć itd.

Ależ nikt Cię nie zmusza ani do zmiany systemu operacyjnego na nowszy ani do kupowania sprzętu, który nie pasuje do starego systemu. Tego typu problemy nie powstają same z siebie, a tylko wtedy gdy robi się nieprzemyślane zakupy. Na drugi raz po prostu trzeba wykazać się większym zdrowym rozsądkiem i zastanowić się dobrze co do czego pasuje, ZANIM się kupi.
Inna sprawa, że komputery się szybko starzeją i trzeba się pogodzić z tym, że ich komponenty włączając interfejsy audio tracą na wartości. Twój interfejs kosztował może i 2500zł, ale dzisiaj, skoro stał się niekompatybilny z technologią nowej generacji - jest po prostu mało wart, i nie ma się o co oburzać, tylko z tym faktem pogodzić. Podobnie na wartości straciły przecież procesory, dyski, pamięć itd.
Fakt, niezbyt ściśle się wyraziłem: chodziło mi o to że takie wymagania
wcale nie byłyby wygurowane za czasów Win98. Bo ktoś napisał, że
wymagania minimalne same wskazują już na XP a 500mhz to są
praktycznie na pułapie Win98. Łoto mi panie chodziło :)
Fakt, niezbyt ściśle się wyraziłem: chodziło mi o to że takie wymagania
wcale nie byłyby wygurowane za czasów Win98. Bo ktoś napisał, że
wymagania minimalne same wskazują już na XP a 500mhz to są
praktycznie na pułapie Win98. Łoto mi panie chodziło :)
...Chyba bym musiał być samobójcą, zeby uzywać dziś W98
...
A o co chodzi- bo przestraszyłeś mnie- może coś mi grozi- mam się spodziewać jako użytkownik 98 jakichś zaburzeń emocjonalnych???

...
A o co chodzi- bo przestraszyłeś mnie- może coś mi grozi- mam się spodziewać jako użytkownik 98 jakichś zaburzeń emocjonalnych???
A o co chodzi- bo przestraszyłeś mnie- może coś mi grozi- mam się spodziewać jako użytkownik 98 jakichś zaburzeń emocjonalnych???...
Możesz sie spodziwać zaburzeń finansowych gdy 98 zacznie sie wieszać w trakcie sesji w studio czy co gorsza rejestracji koncertu
[addsig]
Możesz sie spodziwać zaburzeń finansowych gdy 98 zacznie sie wieszać w trakcie sesji w studio czy co gorsza rejestracji koncertu
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej