Gitara USB? Wszystko jest możliwe
Behringer lubi zaskakiwac, najbardziej chyba zaskoczył mnie tym ze ogłosił rok temu ze zaczyna sprzedaż pewnego urządzenia , którego jeszcze niema w sprzedaży , No ale teraz to ... GITARA -USB . hahah super pomysł, Ciekawe kiedy będzie w sklepach za 2 lata ? Co prawda nie umiem grac na tym instrumencie , ale to fajny Gadżet TUUUTAJ
Re: Gitara USB? Wszystko jest możliwe
...Behringer lubi zaskakiwac, najbardziej chyba zaskoczył mnie tym ze ogłosił rok temu ze zaczyna sprzedaż pewnego urządzenia , którego jeszcze niema w sprzedaży , No ale teraz to ... GITARA -USB . hahah super pomysł, Ciekawe kiedy będzie w sklepach za 2 lata ? Co prawda nie umiem grac na tym instrumencie , ale to fajny Gadżet TUUUTAJ ...
nastepna Ciekaw propozycja , dla home-recordingowców, czego to ludzie nie wymysla :)
nastepna Ciekaw propozycja , dla home-recordingowców, czego to ludzie nie wymysla :)
Z tego co wiem to już pokazała się w sklepach na terenie UE (wiadomość otrzymana od znajomego z Berlina) i kosztuje niecałe 200EUR.
hmmmmm no i co to to niby robic ma :P czy dziala jako klawiatura sterujaca?nie sadze.czy mozna uzywac jako zwyklej gitary i podlaczyc do normalnego pieca?I co w tym takiego magiczengo?Mozliwosc skorzystania z wirtualnych efektow :) Oj chyba raczej zabawka.Ja bym nie kupil ;)
UWAGA TEN POST ZOSTAL NAPISANY PO CONAJMNIEJ 2 PIWACH :) !!!
- mr-hammond
Jak by miało midi to by otworzyło droge do magicznego swiata dostepnego tylko dla klawiszowców :) cóz szkoda.
Może pojawi sie jakis wyższy model droższy z midi .
Pozdrawiam ;)
Pozdrawiam ;)
...Jak by miało midi to by otworzyło droge do magicznego swiata dostepnego tylko dla klawiszowców :) cóz szkoda.
Pozdrawiam ;)...
Na szczęscie mamy Yamahę G 50
Pozdrawiam ;)...
Na szczęscie mamy Yamahę G 50

a czy to nie przypadkiem zwykły interfejs audio na USB wbudowany w korpus gitary?
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
- mr-hammond
na to wyglada :)
Ja liczyłem ze behringer wypusci jakis transport controler pod usb ,a tu jakimis gitarami sie zajmują:-)
Pozdrawiam
Ja liczyłem ze behringer wypusci jakis transport controler pod usb ,a tu jakimis gitarami sie zajmują:-)
Pozdrawiam
...a czy to nie przypadkiem zwykły interfejs audio na USB wbudowany w korpus gitary? ...
Electric Guitar with Built-In USB Port to Connect Straight to Your Computer pisza o USB porcie , prawdopodobnie tak, daja oprogramowanie do kompa, Virtualne EFX, a najciekawsze to to ze mozsz podłaczyc sobie SŁUCHAWKI do GITARY ! .
Electric Guitar with Built-In USB Port to Connect Straight to Your Computer pisza o USB porcie , prawdopodobnie tak, daja oprogramowanie do kompa, Virtualne EFX, a najciekawsze to to ze mozsz podłaczyc sobie SŁUCHAWKI do GITARY ! .