Gitara USB? Wszystko jest możliwe

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
Boleek
Gitara USB? Wszystko jest możliwe

Post autor: Boleek » czwartek 30 mar 2006, 00:24

Behringer lubi zaskakiwac, najbardziej chyba zaskoczył mnie tym ze ogłosił rok temu ze zaczyna sprzedaż pewnego urządzenia , którego jeszcze niema w sprzedaży , No ale teraz to ... GITARA -USB . hahah super pomysł, Ciekawe kiedy będzie w sklepach za 2 lata ? Co prawda nie umiem grac na tym instrumencie , ale to fajny Gadżet TUUUTAJ

Awatar użytkownika
Master

Re: Gitara USB? Wszystko jest możliwe

Post autor: Master » czwartek 30 mar 2006, 01:04

...Behringer lubi zaskakiwac, najbardziej chyba zaskoczył mnie tym ze ogłosił rok temu ze zaczyna sprzedaż pewnego urządzenia , którego jeszcze niema w sprzedaży , No ale teraz to ... GITARA -USB . hahah super pomysł, Ciekawe kiedy będzie w sklepach za 2 lata ? Co prawda nie umiem grac na tym instrumencie , ale to fajny Gadżet TUUUTAJ ...

nastepna Ciekaw propozycja , dla home-recordingowców, czego to ludzie nie wymysla :)

Awatar użytkownika
One_sign

Post autor: One_sign » czwartek 30 mar 2006, 02:24

Z tego co wiem to już pokazała się w sklepach na terenie UE (wiadomość otrzymana od znajomego z Berlina) i kosztuje niecałe 200EUR.

Awatar użytkownika
ElvisKing

Post autor: ElvisKing » czwartek 30 mar 2006, 09:50

hmmmmm no i co to to niby robic ma :P czy dziala jako klawiatura sterujaca?nie sadze.czy mozna uzywac jako zwyklej gitary i podlaczyc do normalnego pieca?I co w tym takiego magiczengo?Mozliwosc skorzystania z wirtualnych efektow :) Oj chyba raczej zabawka.Ja bym nie kupil ;)
UWAGA TEN POST ZOSTAL NAPISANY PO CONAJMNIEJ 2 PIWACH :) !!!

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » czwartek 30 mar 2006, 09:56

Jak by miało midi to by otworzyło droge do magicznego swiata dostepnego tylko dla klawiszowców :) cóz szkoda.

Może pojawi sie jakis wyższy model droższy z midi .

Pozdrawiam ;)

AndrzejG
Kontakt:

Post autor: AndrzejG » czwartek 30 mar 2006, 10:11

...Jak by miało midi to by otworzyło droge do magicznego swiata dostepnego tylko dla klawiszowców :) cóz szkoda.

Może pojawi sie jakis wyższy model droższy z midi .

Pozdrawiam ;)...

Na szczęscie mamy Yamahę G 50

Awatar użytkownika
spiker

Post autor: spiker » czwartek 30 mar 2006, 10:32

a czy to nie przypadkiem zwykły interfejs audio na USB wbudowany w korpus gitary?
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...

Awatar użytkownika
mr-hammond

Post autor: mr-hammond » czwartek 30 mar 2006, 10:52

na to wyglada :)

Ja liczyłem ze behringer wypusci jakis transport controler pod usb ,a tu jakimis gitarami sie zajmują:-)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master » czwartek 30 mar 2006, 10:58

...a czy to nie przypadkiem zwykły interfejs audio na USB wbudowany w korpus gitary? ...

Electric Guitar with Built-In USB Port to Connect Straight to Your Computer pisza o USB porcie , prawdopodobnie tak, daja oprogramowanie do kompa, Virtualne EFX, a najciekawsze to to ze mozsz podłaczyc sobie SŁUCHAWKI do GITARY ! .

ODPOWIEDZ