Witam.
mam ok 1000 krótkich plików audio, gdzie mówi kobieta....a potrzebuję jeszcze tych 1000 plików z głosem mężczyzny. Interesuje mnie zwykły pitch shift (nie potrzeba mi głosu bardzo męskiego i genialnego lektora), ale nie znalazłem takiego programu, żeby do niego raz wrzucić wsztstkie pliki, ustawić pitch-shifta i poczekać aż się samo zrobi. nie zależy mi na jakości studyjnej. Głos ma być zrozumiały.
Mam nadzieję że jest taki program i jeszcze większą że go znacie :]
Hurtowa zmiana wysokości dźwięku
Re: Hurtowa zmiana wysokości dźwięku
...Witam.
mam ok 1000 krótkich plików audio, gdzie mówi kobieta....a potrzebuję jeszcze tych 1000 plików z głosem mężczyzny. Interesuje mnie zwykły pitch shift (nie potrzeba mi głosu bardzo męskiego i genialnego lektora), ale nie znalazłem takiego programu, żeby do niego raz wrzucić wsztstkie pliki, ustawić pitch-shifta i poczekać aż się samo zrobi. nie zależy mi na jakości studyjnej. Głos ma być zrozumiały.
Mam nadzieję że jest taki program i jeszcze większą że go znacie :]...
w Logicu jest enharmonic pitch shifting, można zrobić hurtowo, ale za jakość nie ręczę.
Mam nadzieję że jest taki program i jeszcze większą że go znacie :]...
w Logicu jest enharmonic pitch shifting, można zrobić hurtowo, ale za jakość nie ręczę.
Szukaj w programach pod "File->Batch Proccessing". W Wavelabie po prostu wskazujesz pliki, dobierasz do nich wtyczki, czy wewnętrzne funkcje programu i już...
Szukaj w programach pod "File->Batch Proccessing". W Wavelabie po prostu wskazujesz pliki, dobierasz do nich wtyczki, czy wewnętrzne funkcje programu i już......
Podobie w CoolEdit/Audition
...Szukaj w programach pod "File->Batch Proccessing". W Wavelabie po prostu wskazujesz pliki, dobierasz do nich wtyczki, czy wewnętrzne funkcje programu i już......
...
wielkie dzięki :] właśnie tej opcji szukałem
...
wielkie dzięki :] właśnie tej opcji szukałem