Klawisz na pasku
Poszukuje klawisza na pasku z własnymi brzmieniami. Myślałem o Ax7 Rolanda ale to tylko klawiatura sterująca. A ja chce grać bez kabla na systemie bezprzewodowym. Poradźcie coś.
Jestem aranżerem.
Re: Klawisz na pasku
...Poszukuje klawisza na pasku z własnymi brzmieniami. Myślałem o Ax7 Rolanda ale to tylko klawiatura sterująca. A ja chce grać bez kabla na systemie bezprzewodowym. Poradźcie coś....
np Roland SH 101, analog z lat 80,
większość tego typu klawiszy wieszanych na paskach to właśnie klawiatury sterujące
np Roland SH 101, analog z lat 80,
większość tego typu klawiszy wieszanych na paskach to właśnie klawiatury sterujące
eis, eis, baby!
...Poszukuje klawisza na pasku z własnymi brzmieniami...
To masz kłopot bo większość z poważnych "paskowych" klawiatur to tylko kontrolery. Owszem, są także pierdzące Yamaszki i takie tam
, np. Korg Poly 800 z końcówkami na obudowie na które można zapiąć pasek.
No, chyba, że chcesz uderzyć zrazu w górną półkę(!): http://www.synthmuseum.com/moog/moolib01.html
To masz kłopot bo większość z poważnych "paskowych" klawiatur to tylko kontrolery. Owszem, są także pierdzące Yamaszki i takie tam

No, chyba, że chcesz uderzyć zrazu w górną półkę(!): http://www.synthmuseum.com/moog/moolib01.html

Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
...Poszukuje klawisza na pasku z własnymi brzmieniami. Myślałem o Ax7 Rolanda ale to tylko klawiatura sterująca. A ja chce grać bez kabla na systemie bezprzewodowym. Poradźcie coś....
przeciez możesz przesłać sygnał midi systemem bezprzewodowym... są takie tylko poszukaj
przeciez możesz przesłać sygnał midi systemem bezprzewodowym... są takie tylko poszukaj

... tylko poszukaj
...
Święte słowa

Święte słowa

Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS