Ranking DJ-ów

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
alius
Re: Ranking DJ-ów

Post autor: alius » piątek 24 mar 2006, 17:37

Tak. Miały być playlisty, a wyszły jaja...

Jak zwykle: gdzie dwóch polaków tam trzy partie polityczne.

Awatar użytkownika
Pewu

Post autor: Pewu » piątek 24 mar 2006, 20:55

...Kolega to ma tzw. nadiintepretację pospolitą :)...

Kolego, toż Ty dalej jesteś cienki Boleek (Bolek, Boluś,... i basta!). Już kiedyś o tym pisałem (wbrew powszechnemu późniejszemu oburzeniu ). A swoją "nadinterpretację" schowaj sobie w roporek, pomyliłeś forum.
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS

Awatar użytkownika
Bartolomeo

Post autor: Bartolomeo » piątek 24 mar 2006, 21:17

Awatar użytkownika
ula

Post autor: ula » piątek 24 mar 2006, 22:36

......Kolega to ma tzw. nadiintepretację pospolitą :)...

Kolego, toż Ty dalej jesteś cienki Boleek (Bolek, Boluś,... i basta!). Już kiedyś o tym pisałem (wbrew powszechnemu późniejszemu oburzeniu ). A swoją "nadinterpretację" schowaj sobie w roporek, pomyliłeś forum....

Pewu , odnoszę wrażenie że jesteś typem niedowartościowanego chłopka któremu słoma z butów wystaje a ale mimo wszystko chce zaimponować innym . Niestety muszę to napisać, gdyż tyle razy widziałam twoje wypowiedzi gdzie silisz się na dowcip a wychodzi Ci zwykłe chamstwo i buractwo . Przeczytałam cały wątek który rozpoczoł Boleek i oczywiście ma racje . Ale ty musisz komuś dokopać, Pewu czy rodzice Cię bili ? może starszy brat Cię molestował ? a teraz się wyżywasz na innych , jeśli potrzebujesz pomocy specjalisty to zerknij do google na pewno cos dla siebie znajdziesz , Zastanów się czasami zanim coś napiszesz . bo robisz z siebie Idiotę a myślę ze nim nie jesteś , chociaż mogę się mylić.

P.S co to roporek ? miało być rozporek ? ale dzidziuś troszeczkę szepleni ... buuuu jaka szkoda , to ile chłopczyku ty masz latek ? Cio ?
Pozdrawiam Ula :)

Awatar użytkownika
alius

Post autor: alius » piątek 24 mar 2006, 23:02

Brak słów...

Wszystkim nadal zainteresowanym tematem polecam jeszcze sprawdzać chartsy sklepów z muz. taneczną: juno.co.uk, decks-records.com, nuloop.com. No i oczywiście wyśmienity gemm.com.

Shouts i owocnych poszukiwań.

Awatar użytkownika
Aurora

Post autor: Aurora » piątek 24 mar 2006, 23:11

Jesli chodzi o vinyle to ja zamawiam u rodzimych sprzedawców m.in

vinylshop.pl

kix.com.pl

vinyle.pl

myslałem dawniej ale koszty przesyłki zbyt wysokie wszak 15płyt wazy 3kg

a jesli tu w kraju czegos nie mają to dla mnie w express tempie zamawiają

Awatar użytkownika
Gerry

Post autor: Gerry » piątek 24 mar 2006, 23:14

...Paulo TAK tiesto jest najwiekszym przedstawicielem wieskiego grania jakiego znam...

Ty Balumba masz jakies kompleksy? Zastanow się co piszesz albo pokaż nam co takiego tworzysz jesli TIESTO to dla Ciebie wieśniak. Nie byłbyś nawet godzien zapinac mu rozporka po sikaniu, co dopiero krytykować jego twory. Zycze troche więcej tolerancji.
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...

Awatar użytkownika
Aurora

Post autor: Aurora » piątek 24 mar 2006, 23:35

Gerry masz swiętą racje buraki nie słyszeli jego produkcji

"in my memory" dla mnie bomba

"just be"

"loves comes again"

"fly"

osoba która nie słyszała kilku utworów z jego swietnej kolecji ma sie nie wypowiadac z akcentem na "ma sie" nie udzielac typu koles *****

który spierdzielił z psychiatryka i wydaje mu sie ze jego psycholog to tiesto bo sobie nuci wypierdzone bąki

Awatar użytkownika
Marc.De.Marx

Post autor: Marc.De.Marx » sobota 25 mar 2006, 00:44

Tiesto to w tej chwili tylko maszynka do zarabiania pieniedzy, a kawalki zapewne juz nie sa produkowane przez niego.

Awatar użytkownika
Abluba

Post autor: Abluba » sobota 25 mar 2006, 10:04

wiem ze to blad (nie wymieniam pogladow bo na tym trace) dlatego napisze wam jedno nazywajcie sobie tiesto jak chcecie dla mnie to jest dicho umta umta umta
Nyarlathotep - głos i język wszystkich bogów zewnętrznych. Jego jedynym panem jest Azatoth - wielki i bezmyślny bóg... pełzający chaos nuklearny

ODPOWIEDZ