Witam wszystkich, planuje kupno nowego wzmacniacza, nic super wypasionego, zastanawiam sie teraz nad dwoma czyli Ashdown FallenAngel 60W Head lub Peavey ValveKing 100W Head? O Ashdownie troche juz wiem, dostalem swietne probki itp a teraz szukam info i Waszych opini o serii ValveKing Peaveya :)
Piszta wsszytko co wiece na ich temat :)
Pozdrawiam :)
Peavey ValveKing 100 Head
Re: Peavey ValveKing 100 Head
...Witam wszystkich, planuje kupno nowego wzmacniacza, nic super wypasionego, zastanawiam sie teraz nad dwoma czyli Ashdown FallenAngel 60W Head lub Peavey ValveKing 100W Head? O Ashdownie troche juz wiem, dostalem swietne probki itp a teraz szukam info i Waszych opini o serii ValveKing Peaveya :)
Pozdrawiam :)...
próbki Peavey-a
http://www.peavey.com/
próbki Peavey-a
http://www.peavey.com/
...Witam wszystkich, planuje kupno nowego wzmacniacza, nic super Ashdown jest za raczej nie da rady.Peavey to Peavey
o dzieki patrzylem tylko na glowy i nie widzialem tych probek :)
a jescze jedno, co sadzicie o tych tanich lampowych konstrukcjach wlasnie takich jak ten Peavey czy Ashdown? nie znam sie na elektronice nic a nic.
...Witam wszystkich, planuje kupno nowego wzmacniacza, nic super wypasionego, zastanawiam sie teraz nad dwoma czyli Ashdown FallenAngel 60W Head lub Peavey ValveKing 100W Head? O Ashdownie troche juz wiem, dostalem swietne probki itp a teraz szukam info i Waszych opini o serii ValveKing Peaveya :)
Myślałem nad kupnem FallenAngela, jak możesz to wyślij mi te próbki które posiadasz na: h1d@o2.pl
obecnie mam marshalla dsl401 40watts combo, niby najmniejsza (po wykluczeniu dsl201) lampowa konstrukcja marshalla, a brzmieniem łeb poprostu urywa.
Gram numetal.. a combo idealnie sie sprawdza za równo w domu, na próbach i na niedużych koncertach.
Myślałem nad kupnem FallenAngela, jak możesz to wyślij mi te próbki które posiadasz na: h1d@o2.pl
obecnie mam marshalla dsl401 40watts combo, niby najmniejsza (po wykluczeniu dsl201) lampowa konstrukcja marshalla, a brzmieniem łeb poprostu urywa.
Gram numetal.. a combo idealnie sie sprawdza za równo w domu, na próbach i na niedużych koncertach.