E-mu 0404 - wada fabryczna

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Paweł
Re: E-mu 0404 - wada fabryczna

Post autor: Paweł » czwartek 23 mar 2006, 23:43

Po mojemu to E-MU znów umoczyło. Po słynnych padających kanałach teraz kolejna epidemia . Też słyszałem o tych akcjach z biosem, także rzecz zrobiłą się popularna żeby nie powiedzieć modna. Jedyna sensowna rada jaka przychodzi mi do głowy to sprzedaj ją po naprawie na Allegro i kup Audiophile'a.

Zbynia

Post autor: Zbynia » piątek 24 mar 2006, 01:55

cos krecicie bo na stronie emu nie ma zadnego biosu - tylko najzwyklejsze sterowniki zwane firmware.......

a jesli to sie dzieje od przepiec to winny jest twoj komputer albo inne twoje urzadzenie i pamietaj ze to nie podlega gwarancji

bo masz zadbac o to zeby sprzet miec sprawny

PKedzia

Post autor: PKedzia » piątek 24 mar 2006, 07:43

......czy ktos z was mial z tym do czynienia? chodzi mi o samoistne kasowanie sie biosu karty (prsy przpieciach lub od ladunku elektrycznego). Mi przytrafilo sie to juz 2 razy, w sklepie powiedziano mi ze to jest taki po prostu feler. Pierwszy raz karta spieprzyla sie po tygodniu a drugi po dwoch miesiacach i sklep w ktorym kupilem sprzet zaczyna sie wywijac. Zaczynam zalowac ze nie kupilem katy Maya44......

Nie kupuj karty MAYA 44 miałem ją ,teraz mam E-MU 0404 i jakościowe jest niebo lepsza (oczywiście od MAYi).

Przyczeny raczej szukałbym po stronie komputera niz karty.E-MU 0404 to udany produkt

Muzyka + saksofon = wielka pasja

ODPOWIEDZ