Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
-
Grey - Posty:208
Re: PSP Neon - Linear Phase Precision Equalizer
....
Może będzie trza zrobić standardowo, czyli zapłacić uczciwie za licencję ale używac cracka
Tak właśnie! Tego typu zabezpieczenia uderzają najbardziej w legalnych użytkowników a nie w piratów, dla których zwykle ominięcie takiego ilok-a czy innego keya to tylko kwestia niedługiego czasu
eis, eis, baby!
-
mel
Jesli chodzi o design wtyczki, to wydaje mi sie, ze PSP chyba nie do konca zdaje sobie sprawe z tego, ze juz malo kto pracuje na monitorach w rozdzielczosci 800x800, tylko znacznie wiekszej, gdzie malutkie napisy opisujace funkcje wtyczki sa po prostu nieczytelne.
Ale najbardziej wkurza mnie to, ze ja, Polak, od polskiej firmy dostalem maila o nowym produkcie, w ktorym nie ma jednego slowa po polsku. Ogromne ilosci postow pojawily sie na tym forum o podejsciu firmy do polskich klientow lub potencjalnych klientow. Widac PSP dalej ma ich gdzies. Zalosne.
-
tomak
Ale najbardziej wkurza mnie to, ze ja, Polak, od polskiej firmy dostalem maila o nowym produkcie, w ktorym nie ma jednego slowa po polsku. Ogromne ilosci postow pojawily sie na tym forum o podejsciu firmy do polskich klientow lub potencjalnych klientow. Widac PSP dalej ma ich gdzies.
...
troche w tym racji co wiecej na polskiej stronie PSP ostatni news z wrzesnia 2005. Panie Antoni wiem ze jest nas garstka polskich legalnych uzytkownikow i mamy gdzies polskie instrukcje bo czytmy po angielsku ale po co utrzymywac polską strone skoro nie jest aktualizowana.
A idac tropem nowej wtyczki zagladnalem na polskie prawie martwe forum PSP i chcac je ozywic udalo mi sie napisac jeden post a na drugim padl serwer i nie dziala do teraz. To tak na stale czy chwilowo?
pzdr
t
-
szkudlik
autor: szkudlik » środa 15 mar 2006, 22:26
Od razu widać problem z GUI: brak numerycznych wartości parametrów pod gałkami - jak w MasterQ. Raz że nie widać od razu jak sie ustawia, dwa nie można wpisać precyzyjnie z klawiatury co sie czasem przydaje.
W zasadzie to funkcjonalnie najpoważniejszą przewagą Neona nad MasterQ jest praca w M-S co bardzo sie przydaje przy poprawie zchrzanionych mixów.
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
-
JoachimK
-
Kontakt:
autor: JoachimK » środa 15 mar 2006, 22:35
...Od razu widać problem z GUI: brak numerycznych wartości parametrów pod gałkami - jak w MasterQ. Raz że nie widać od razu jak sie ustawia,
Przeciez jest na displayu
dwa nie można wpisać precyzyjnie z klawiatury co sie czasem przydaje.
To kliknij 2x na galke i wpisz...
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
-
PSP
-
Kontakt:
Witam,
News wychodzi z automata do wszystkich subskrybentow newslettera in English bez uwzglednienia kraju pochodzenia.
Aktualnie razem z AudioFactory pracujemy nad przygotowaniem specjalnej promocji dla naszych aktualnych polskich uzytkownikow bedzie ona bardzo atrakcyjna obejmujaca iLoka (bedziemy dofinansowywac kupno dongle). Nie moge podac wiecej szczegolow na ten moment bo jeszcze kilka rzeczy musimy sprawdzic nim oglosimy promocje. Stad tez z opoznie z newsem do Polskich klientow. Tak wiec znow chcemy lepiej dlatego musi byc gorzej na poczatku
Z powazaniem
Antoni Ozynski
-
Jull
autor: Jull » czwartek 16 mar 2006, 08:17
Bardzo dobrze napisany algorytm, bardzo dobre uzupełnienie do pakietu masteringowego bundle z platwormy uad. W niektórych sytacjach sound klarowniejszy niż z opcjonalnego pluginu Precision EQ ( świetna góra i mięso w dole)
Panowie z PSP - duże BRAWO!!! :)
-
kolka - Posty:22
autor: kolka » czwartek 16 mar 2006, 08:41
...Bardzo dobrze napisany algorytm, bardzo dobre uzupełnienie do pakietu masteringowego bundle z platwormy uad. W niektórych sytacjach sound klarowniejszy niż z opcjonalnego pluginu Precision EQ ( świetna góra i mięso w dole)
Panowie z PSP - duże BRAWO!!! :)...
Bardzo Duże BRAWO !!!!!!