PSP Neon - Linear Phase Precision Equalizer
Dwa lata pracy nad kodem we wspoludziale jako beta testerow najlepszych masteringowcow na swiecie (m.in. Anastopoulos, Katz, Olhsson, A.Silverman) zaowocowalo powstaniem znakomicie brzmiacego parametrycznego equalizera w postaci wtyczki VST/DX/RTAS/AU
PSP NEON HR / NEON LE
wiecej mozna sie dowiedziec z manuala w pdf
wtyczka istnieje w dwoch wersjach, wysokiej rozdzielczosci HR oraz uproszczona LE
demo wersji LE 14 dniowe mozna sciagnac ze strony producenta, wersja HR jest zabezpieczona kluczem iLok
PSP NEON HR / NEON LE
wiecej mozna sie dowiedziec z manuala w pdf
wtyczka istnieje w dwoch wersjach, wysokiej rozdzielczosci HR oraz uproszczona LE
demo wersji LE 14 dniowe mozna sciagnac ze strony producenta, wersja HR jest zabezpieczona kluczem iLok
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Re: PSP Neon - Linear Phase Precision Equalizer
.....tak sądziłem Joachimie , że będzie to PSP.
Dzięki za info.....no i do testów:)
Pozdrawiam
Dzięki za info.....no i do testów:)
Pozdrawiam
tylko ten iLock cholernie mnie zniechęca...
[addsig]
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
To rzeczywiscie rewelacja, tym bardziej, ze nagle przestala wszystkim przeszkadzac latencja filtrow FIR.
Nie myslcie, ze sie czepiam ale dlaczego ta wtyczka jest tak paskudnie brzydka?!
Swoja droga to Panowie z PSP powinni pomyslec o wynajeciu wysokiej klasy grafika by opracowal dla ich produktow swoisty, charakterystyczny i przede wszystkim ladny interface.
Jak spojrzec na wtyczki PSP to nie mozna uciec od wrazenia, ze strona graficzna potraktowana jest po macoszemu. Kazda wtyczka wyglada inaczej, kazda z innej bajki, zero spojnosci.
Szkoda - uwazam, ze dobry produkt powinien byc ladnie i z klasa opakowany
- mr-hammond
a mnie sie wydaje ze to cały urok tych wtyczek , są poprostu oryginalne :)
Nie myslcie, ze sie czepiam ale dlaczego ta wtyczka jest tak paskudnie brzydka?!
Mam inne zdanie :) Mnie się podoba. Brzydkie to są te, które ze standardowej skórki produkuje SynthEdit ;)
Jacek
Mam inne zdanie :) Mnie się podoba. Brzydkie to są te, które ze standardowej skórki produkuje SynthEdit ;)
Jacek
... swoisty, charakterystyczny i przede wszystkim ladny interface ...
To rzuć przykładem co dla ciebie jest:
"swoiste, charakterystyczne i przede wszystkim ladne"
Po za tym i tak wszystkim nie dogodzi, jeden będzie chciał kółeczka drugi prostokąciki a trzeci różowy kolorek lub paseczki

Po za tym i tak wszystkim nie dogodzi, jeden będzie chciał kółeczka drugi prostokąciki a trzeci różowy kolorek lub paseczki

...
Mam na mysli konsekwencje w projektowaniu interface. Jak mozesz zauwazyc kazdy plugin PSP ma inne kreciolki - mozna by je ujednolicic. Identycznie ma sie sprawa z ekranikami. Po prostu wizualnie te wtyczki nie pasuja do siebie i nie ma sie wrazenia, ze tworza komplet. Poza tym kazda ma inny wymiar.
Przykladow dawac nie bede bo jak zauwazyles kazdy ma inne upodobania
...Nie myslcie, ze sie czepiam ale dlaczego ta wtyczka jest tak paskudnie brzydka?!
Ale Co ty piszesz zaje...bisty design ... tylko mam mała obiekcje co do wielkosci pokreteł ... no i jak zwykle rodukty PSP maja wiele funkcji ... moze troche za wiele ... ale sam wyglad mi osobiscie bardzo sie podoba .
Ale Co ty piszesz zaje...bisty design ... tylko mam mała obiekcje co do wielkosci pokreteł ... no i jak zwykle rodukty PSP maja wiele funkcji ... moze troche za wiele ... ale sam wyglad mi osobiscie bardzo sie podoba .