Chcialbym w pelni doweidziec sie na czym polega ten ukryty fenomen scirptu specjalnego do Agustic Guitar, za cholere nie moge tego rozgryzc. czy to prawda , ze to forma 'samograja' symulujacego gre gitarzysty?
K'woli formalnosci - soft kest legalny, tylko ja jakis nie kumaty :)
Zniose nawet komentarze Pewu...ale kreatywne
Acustic Guitar pod Kontakt 2
musze zaczac traktowac siebie powazniej
Re: Acustic Guitar pod Kontakt 2
...Zniose nawet komentarze Pewu...ale kreatywne...
Kreatywnie to tylko spytam o co chodzi - o Agustic Guitar, o Acustic Guitar a może wręcz o Acoustic Guitar? A co to jest ten niby scirpt?
Kreatywnie to tylko spytam o co chodzi - o Agustic Guitar, o Acustic Guitar a może wręcz o Acoustic Guitar? A co to jest ten niby scirpt?
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
Pewu? jestes...'ales wyrus' :)
to tak, to moje babole lingwistyczne babole, oczywiscie , ze chodzi o 'Acoustic Guitar'/ English God forgive me/ a dokladnie Akkord Guitar w w bibliotece "KSP instruments', wgrywam i przypadkowa fala GENIALNIE brzmiacych akordow wychodzi spod moich koscistych palcow. ustawiam konkretny pomysl np "Ergeist" i owszem sie rozchodzi ale raz i przypadkowo przechodzi do innych (?)...nie mam nad kolejnoscia kontroli, a chcialbym...potrafic miec.
jak przypisac konkretnym fragmentom utworu odtwarzanie konkretnego paternu, bez oczywiscie exportu do wav. i wstawiania ?
sztucznie :) przywoluje moj post na tapete ponownie, bo moze jednak ktos sie znajdzie z pomoca i odpoweidzia na moje pytania.
Please!!!
Please!!!
...sztucznie :) przywoluje moj post na tapete ponownie, bo moze jednak ktos sie znajdzie z pomoca i odpoweidzia na moje pytania.
Please!!!...
A kumasz w ogóle skrypty Kontakta?
Ja niestety jeszcze nie miałem czasu się w to zagłębić. Jeśli masz czierpliwość, to może Tutaj zerknij. O ile już dawno tego nie przerobiłeś..
pozdr
Please!!!...
A kumasz w ogóle skrypty Kontakta?
Ja niestety jeszcze nie miałem czasu się w to zagłębić. Jeśli masz czierpliwość, to może Tutaj zerknij. O ile już dawno tego nie przerobiłeś..

pozdr
bębniarz
Jeśli masz czierpliwość, to może Tutaj zerknij. O ile już dawno tego nie przerobiłeś..
pozdr ...
oopss.. żeby wejść przez ten link, trzeba być zarejestrowanym na tamtym Forum. Ale może warto..
jeszcze raz pozdr

pozdr ...
oopss.. żeby wejść przez ten link, trzeba być zarejestrowanym na tamtym Forum. Ale może warto..
jeszcze raz pozdr

bębniarz