Witam,
Audiophile 2496 to wspaniała karta,
Mam wielką prosbę - pilnie potrzebuję danych na temat pasma przenoszenia A2496 przy cz. próbkowania 96 kHz - zarówno dla wejscia jak i wyjścia. Czy ktoś z posiadaczy mógłby to zmierzyć dla mnie? Przynajmniej RMAA i loopback testem. (Na odpowiedź z M-Audio czekam, ale kto wie, czy się doczekam).
M-Audio Audiophile 2496
Re: M-Audio Audiophile 2496
PS. Interesuje mnie zwłaszcza obszar powyzej 20 kHz
Ja także dorzucę sowje 5 groszy :)
Audiophile to zdecydowanie najbardziej kultowa i warta swojej ceny karta na rynku. Najmniej konfliktowa i nie do zajechania.
Natomiast EMU to nieoszukujmy się Sound Blaster w wydaniu Pro i jakoś nie spotkałem się by ktoś z baranży chwalił tą platformę.
Audiophile to zdecydowanie najbardziej kultowa i warta swojej ceny karta na rynku. Najmniej konfliktowa i nie do zajechania.
Natomiast EMU to nieoszukujmy się Sound Blaster w wydaniu Pro i jakoś nie spotkałem się by ktoś z baranży chwalił tą platformę.
...bez ciemności nie ma snów...
...Ja także dorzucę sowje 5 groszy :)
Audiophile to zdecydowanie najbardziej kultowa i warta swojej ceny karta na rynku. Najmniej konfliktowa i nie do zajechania...
To może pomierzysz ją w RMAA i pomożesz koledze pawelq?
Audiophile to zdecydowanie najbardziej kultowa i warta swojej ceny karta na rynku. Najmniej konfliktowa i nie do zajechania...
To może pomierzysz ją w RMAA i pomożesz koledze pawelq?
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
To może pomierzysz ją w RMAA i pomożesz koledze pawelq?...
Tak, tak, bardzo bym był wdzięczny!
Tak, tak, bardzo bym był wdzięczny!
Niestety w chwili obecnej mogę jedynie pomierzyć Deltę 1010, Audiophila już nie posiadam ;)
...bez ciemności nie ma snów...