Shake

Jeśli masz pomysł jak usprawnić sprzęt lub pracę i chcesz się nim podzielić, pisz tutaj śmiało.
Awatar użytkownika
Mati
Shake

Post autor: Mati » poniedziałek 20 lut 2006, 20:29

Witam.

Czy ktoś z forumowiczów zna jakąś dobrą stronę z forum elektronicznym, bo chce zadać posta. W sumie to i zadam go tu, a konkretnie chodzi o to, czy ktoś z Was myślał kiedyś nad zbudowaniem samemu Shaker’a ? Chciałem sobie sprawić taką zabawkę, ale jest to dość kosztowny wydatek, bo ponad 1000zł i tak myślę, może można był oby zrobić coś takiego samemu. Jak ktoś z Was będzie miał jakiś pomocniczy pomysł, to bardzo proszę o pomoc.

Dzięki i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Gerry

Re: Shake

Post autor: Gerry » poniedziałek 20 lut 2006, 20:59

...Witam.

Czy ktoś z forumowiczów zna jakąś dobrą stronę z forum elektronicznym, bo chce zadać posta. W sumie to i zadam go tu, a konkretnie chodzi o to, czy ktoś z Was myślał kiedyś nad zbudowaniem samemu Shaker’a ? Chciałem sobie sprawić taką zabawkę, ale jest to dość kosztowny wydatek, bo ponad 1000zł i tak myślę, może można był oby zrobić coś takiego samemu. Jak ktoś z Was będzie miał jakiś pomocniczy pomysł, to bardzo proszę o pomoc.

Dzięki i pozdrawiam....

E tam kosztowna. Nie tak dawno dodawali coś takiego do jakiegoś babskiego czasopisma. Nawet niezłe driny z tego wychodzą...
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...

Awatar użytkownika
Mati

Post autor: Mati » poniedziałek 20 lut 2006, 21:06

E tam kosztowna. Nie tak dawno dodawali coś takiego do jakiegoś babskiego czasopisma. Nawet niezłe driny z tego wychodzą......

ooo kurcze

Awatar użytkownika
dejote

Post autor: dejote » niedziela 26 lut 2006, 20:33

hmm...to w gruncie rzeczy powinien być silnik z jakimś obwodem sterującym, ot teoria, a jak jest w praktyce ?
[addsig]
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl

Awatar użytkownika
Feefrock

Post autor: Feefrock » niedziela 26 lut 2006, 20:55

Jest takie forum elektroda. Wejdź tam i zapytaj. Chyba

link

ODPOWIEDZ