Firmy nagłośnieniowe w Irlandii?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
dzx
Firmy nagłośnieniowe w Irlandii?

Post autor: dzx » piątek 17 lut 2006, 16:43

Witam

Czy ktoś z szanownych forumowiczów pracował, bądz miał styczność z ekipami nagłośnieniowymi w Irlandi?

Za tydzień wylatuje do tego pięknego kraju, co prawda do innej pracy, ale może kiedyś:)...choćby w charakterze tragarza:)

Pozdrawiam i życze spokojnego weekendu

Radek
gg 1501839

dzx

Re: Firmy nagłośnieniowe w Irlandii?

Post autor: dzx » czwartek 23 lut 2006, 17:41

Mam rozumieć że sie nikt nie spotlkał ze zjawiskiem?
gg 1501839

Darkthrone

Post autor: Darkthrone » czwartek 23 lut 2006, 18:06

...Mam rozumieć że sie nikt nie spotlkał ze zjawiskiem?...

Spotkał, ale nie w Irlandii tylko w Anglii.

dzx

Post autor: dzx » piątek 24 lut 2006, 16:05

Spotkał, ale nie w Irlandii tylko w Anglii....

rozumiem, a jaki charakter mialo to spotkanie, jesli mozna spytać ?
gg 1501839

Darkthrone

Post autor: Darkthrone » piątek 24 lut 2006, 16:26

...Spotkał, ale nie w Irlandii tylko w Anglii....

rozumiem, a jaki charakter mialo to spotkanie, jesli mozna spytać ? ...

Nie ja osobiście. Znajomi co roku jeżdżą jako pomoc na koncertach z ekipą nagłośnieniowców. Może nie do końca wygląda to tak, że siedzą i uczą się czegoś (zresztą zapomnij, że ktoś pozwoli Ci usiąść za stołem i bawić się jak na scenie gra taki Red Hot Chilli Peppers czy inni )Ale jeżdżą przez całem 2-3 miesiące i pomagają we wszystkim i mają z tego niezły pieniądz, a przy okazji zabawę i mogą za free oglądać największych skąd tylko chcą

dzx

Post autor: dzx » piątek 24 lut 2006, 16:44

Nie ja osobiście. Znajomi co roku jeżdżą jako pomoc na koncertach z ekipą nagłośnieniowców. Może nie do końca wygląda to tak, że siedzą i uczą się czegoś (zresztą zapomnij, że ktoś pozwoli Ci usiąść za stołem i bawić się jak na scenie gra taki Red Hot Chilli Peppers czy inni )Ale jeżdżą przez całem 2-3 miesiące i pomagają we wszystkim i mają z tego niezły pieniądz, a przy okazji zabawę i mogą za free oglądać największych skąd tylko chcą ...

No to nieźle:) Miałem wyjechać do Irlandii, pytałem bo byłem jakąś pracą w tym kierunku zainteresowany, a nic konkretnego w necie nie znalazłem. Niestety,bilet mam kupiony, ale nielece- długa historia:)

A powiedz w jaki sposób znajomi załapali się na taki układ, i jak bardzo sprawa była skomplikowana:)

pozdrawiam

Radek

gg 1501839

Darkthrone

Post autor: Darkthrone » piątek 24 lut 2006, 17:15

No to nieźle:) Miałem wyjechać do Irlandii, pytałem bo byłem jakąś pracą w tym kierunku zainteresowany, a nic konkretnego w necie nie znalazłem. Niestety,bilet mam kupiony, ale nielece- długa historia:)

A powiedz w jaki sposób znajomi załapali się na taki układ, i jak bardzo sprawa była skomplikowana:)

pozdrawiam

Radek

...

Normalnie. W necie. Są studentami, znają język i pojechali. To praca na okres wakacji i tylko wakacji, bo ciepło i robią plenery Postaram się dowiedzieć jak oni to załatwiali. Z tego co wiem nie było żadnych problemów.

Awatar użytkownika
pastor82

Post autor: pastor82 » sobota 25 lut 2006, 23:14

Normalnie. W necie. Są studentami, znają język i pojechali. To praca na okres wakacji i tylko wakacji, bo ciepło i robią plenery Postaram się dowiedzieć jak oni to załatwiali. Z tego co wiem nie było żadnych problemów. ...

To byla by bardzo wartosciowa informacja :) sam wybieram sie na wyspy i moze to wlasnie to bylo by moim glownym zajeciem? kto wie....

Pozdrawiam
zaczynam buszować w świecie dźwięku :)

ODPOWIEDZ