Chciałbym zakupić jakieś małe słuchawki audiofilksie, niedrogie - do 100 zl. Cel - odsluchiwanie plików wave, audio i mp3 w terenie- to znaczy w podróży itp.. nie chodzi mi tu o jakies monitorowanie nagrań- mają to być słuchawki do słuchania muzyki.. Lubię dość dużo basów, wolałbym nie kupowac małych dousznych bo zawsze brakowało mi w nich basu i denerwowało mnie to ze fajny dzwięk pojawiał sie dopiero po przyciśnięciu ich do uszu.
Widziałem ostatnio ludzi z takimi sluchawakmi nagłownymi ale obręcz podtrzymującą je na głowie miały z tyłu. Fajny patent..
Może ktoś coś doradzi?
Małe słuchawki - jakie?
Re: Małe słuchawki - jakie?
Obawiam się, że zestawienie wymagań "małe","do 100zł", "dużo basów" oraz "audiofilskie" tworzy kompletny oksymoron. Zapomnij.
...Obawiam się, że zestawienie wymagań "małe","do 100zł", "dużo basów" oraz "audiofilskie" tworzy kompletny oksymoron. Zapomnij....
kiedys kupilem sluchawki za 30 zl i basy akurat graly ok, ale gory nie dalo sie sluchac. Jeżdżę do pracy autobusem i często podróżuję pociągiem - wtedy właśnie chciałbym posluchać muzyki- z radia również..
Może jednak ktoś ma cośmalego fajnego? W tej cenie?
kiedys kupilem sluchawki za 30 zl i basy akurat graly ok, ale gory nie dalo sie sluchac. Jeżdżę do pracy autobusem i często podróżuję pociągiem - wtedy właśnie chciałbym posluchać muzyki- z radia również..
Może jednak ktoś ma cośmalego fajnego? W tej cenie?
eee tamm
Ja korzystam z KOSS SPARK PLUG, mam je podłączone do mp3 i jestem zadowolony z nich.
...Ja korzystam z KOSS SPARK PLUG, mam je podłączone do mp3 i jestem zadowolony z nich....
Dzieki..
mógłbyś opisać charakter ich brzmienia. Doczytałem sie gdzies w internecie, ze generują straszne ilości basu ;)
A przy okazji chciałbym zauważyc, ze w warunkach panującego w około halasu zawsze jest wrażenie że tego basu nie ma..
Dzieki..
mógłbyś opisać charakter ich brzmienia. Doczytałem sie gdzies w internecie, ze generują straszne ilości basu ;)
A przy okazji chciałbym zauważyc, ze w warunkach panującego w około halasu zawsze jest wrażenie że tego basu nie ma..
eee tamm
Może koss porta pro?
Może Sennheiser PMX60? Ok. 160zł, ale z tym fajnym patentem :) I grają dość ładnie jako słuchawki konsumenckie...
sennheisery odradzam (pmx60) tylko góra i dół. Natomiast KOSS KSC-50 bym polecił, audiofilskim by można nazwać brzmienie, bez patentu za szyję. cena ok.150zł, zresztą ten temat był już poruszany:
tu
powodzenia
tu
powodzenia
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7