Monitory Behringer B2031A czy M-Audio Studiophile BX8A
Chce kupić monitory odsłuchowe w przedziale cenowym do ok. 1600zł. Waham się pomiędzy monitorami Behringer B2031A, a M-Audio Studiophile BX8A. Które są lepsze za tą cenę waszym zdaniem? A może istnieje trzecia możliwość...?
Muzyk-amator, początkujący realizator ;-)
Re: Monitory Behringer B2031A czy M-Audio Studiophile BX8A
U dołu strony znajduje się wyszukiwarka
...U dołu strony znajduje się wyszukiwarka...
Niestety o monitorach Studiophile BX8A zbyt wiele nie znalazłem...
Niestety o monitorach Studiophile BX8A zbyt wiele nie znalazłem...
a moze jednak te, moim zdanie w tym przedziale cenowym brzmia bardzo dobrze -> ALESIS M1 Active MK2
www.galeria-tbg.pl
-
...a moze jednak te, moim zdanie w tym przedziale cenowym brzmia bardzo dobrze -> ALESIS M1 Active MK2...
Nie psują się ?
Nie psują się ?
......a moze jednak te, moim zdanie w tym przedziale cenowym brzmia bardzo dobrze -> ALESIS M1 Active MK2...
Nie psują się ?...
Też słyszałem o tym...
Nie psują się ?...
Też słyszałem o tym...
tak tak a swistak siedzi i zawiła badziewne monitory ,przychodzi niedzwiedz i stawia na biurko monitory Yamaha hs 80m ok1800zł
mam hs50 kupiłem w thomanie polecam nawet angielski w mowie potrenowałem

...tak tak a swistak siedzi i zawiła badziewne monitory ,przychodzi niedzwiedz i stawia na biurko monitory Yamaha hs 80m ok1800zł
...
Masz juz je w domu? Mozesz cos wiecej napisac jak grają? Czy to prawda ze tak jak ns10m?

Masz juz je w domu? Mozesz cos wiecej napisac jak grają? Czy to prawda ze tak jak ns10m?
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
nie wiem jak grają ns10 wszak to legendy i still kultowe monitory,
ale naprawde warto,
dopiero zaczynam jakies 6miesiecy non stop w temacie
,mają soczystą gore bardzo mi sie podoba całkiem inaczej w edytorze wygląda moja praca i slady,oczywiscie ,nie wiem jak to opisac bardzo fajne,miałem kupic na ebau te ns ale nadal duze trzeba za nie dac i są nie wiadomo w jakim stanie moze na wykonczeniu ,jesli masz mało miejsca na blacie i mało kasy to super wybor-yamaha to sama gwarancja jakosci,zastanawiałem sie nad m-audio bx5a ale yamaszki wymiatają
kup kup kup te moje albo hs 80m
Pozdrawiam
ale naprawde warto,
dopiero zaczynam jakies 6miesiecy non stop w temacie
,mają soczystą gore bardzo mi sie podoba całkiem inaczej w edytorze wygląda moja praca i slady,oczywiscie ,nie wiem jak to opisac bardzo fajne,miałem kupic na ebau te ns ale nadal duze trzeba za nie dac i są nie wiadomo w jakim stanie moze na wykonczeniu ,jesli masz mało miejsca na blacie i mało kasy to super wybor-yamaha to sama gwarancja jakosci,zastanawiałem sie nad m-audio bx5a ale yamaszki wymiatają
kup kup kup te moje albo hs 80m
Pozdrawiam

Kolego, jak dopiero zaczynasz, to sugerowałbym, żebyś jednak dał sobie trochę czasu zanim zaczniesz udzielać porad innym. Bo z 6-miesięcznym doświadczeniem to chyba jednak niewiele w życiu słyszałeś. Ja nie znam nowych monitorów Yamahy i nie twierdzę, że nie są dobre, ale poddaję pod wątpliwość Twoją zdolność do osądzania, co tutaj zasługuje na zawijanie w sreberka.