Duży wybór kabli w Warszawie - gdzie?
Witam, w koncu kupiłem poprostu 5 metrów Neutrika i wtyki Neutrika i miałem mnówstwo frajdy z lutowania, choć zeszło to w 3 godziny. W sumie koszt taki sam jak bym kupił gotowe + satysfakcja.
jesli chodzi o gotowce to juz nigdy chyba nie kupie.
jesli chodzi o gotowce to juz nigdy chyba nie kupie.
- AlfonsoRodeo
Re: Duży wybór kabli w Warszawie - gdzie?
Co do kabli, to do tych bardzo wysokiej jakosci naleza jeszcze np. Sheller i Audio-Technica.
[addsig]
[addsig]
...Witam, w koncu kupiłem poprostu 5 metrów Neutrika i wtyki Neutrika
To neutrik tez robi kable?
To neutrik tez robi kable?
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
......Witam, w koncu kupiłem poprostu 5 metrów Neutrika i wtyki Neutrika
To neutrik tez robi kable?...
no własnie. Chodziło o Klotza oczywiscie.
To neutrik tez robi kable?...
no własnie. Chodziło o Klotza oczywiscie.
A czy coś, co jest na Allegro i nazywa się PROLINK EXCLUSIVE nadaje się do czegoś? Nie jestem profesjonalistą, chciałbym tylko nie za drogi, ale i nie tandetny, kabel komp-wieża ok. 10m. długości.
Ja polecam ProCab, bogata oferta i solidne wykonanie procab.be
Handluje nimi firma Linearic akustyk.pl
Wszystkie kabelki jakie można sobie wymarzyć
Np taki: REF901/20
Osobisty kontakt miałem z ich partnerem handlowym OnStage
Młoda firma, ale zaskoczyła mnie ich jakość obsługi.
Można od nich uzyskać katalog, ja takowy dostałem.
Już nabyłem parę sztuk i to nie koniec. Montują też na zamówienie (solidna jakość)
Handluje nimi firma Linearic akustyk.pl
Wszystkie kabelki jakie można sobie wymarzyć
Np taki: REF901/20

Osobisty kontakt miałem z ich partnerem handlowym OnStage
Młoda firma, ale zaskoczyła mnie ich jakość obsługi.
Można od nich uzyskać katalog, ja takowy dostałem.
Już nabyłem parę sztuk i to nie koniec. Montują też na zamówienie (solidna jakość)
...A czy coś, co jest na Allegro i nazywa się PROLINK EXCLUSIVE nadaje się do czegoś? Nie jestem profesjonalistą, chciałbym tylko nie za drogi, ale i nie tandetny, kabel komp-wieża ok. 10m. długości....
Czy coś takiego Cię interesuje?:
Kabel mini jack stereo - 2x RCA(męski)
CAB711/10
Czy coś takiego Cię interesuje?:
Kabel mini jack stereo - 2x RCA(męski)
CAB711/10
albo masz małe potrzeby albo duzo pieniedzy , gdy budowałem swoje studio kupiłem 300 m kabla KOTZ + nie pamietam ile set wtykow ale duzo ... lutowałem kable chyba tydzien ,, zrobiłem ich troche za duzo , teraz wisza sobie :) ale dzisiaj pojechałem na VOLUMEN, ( giełda elektroniczna ) i musiałem dokupic kabla symerycznego ... po 4 zł za metr co prawda nie jest to KOLTZ, ale takze drut z miedzi beztlenowej ( podobno )
www.elzet.com.pl na stronie niema duzo bo podobno wprowadzaja dane dopiero , ale powiedział ze maja wszystko co chcesz
www.elzet.com.pl na stronie niema duzo bo podobno wprowadzaja dane dopiero , ale powiedział ze maja wszystko co chcesz
flove - tak to ten miekki proel - do studia nadaje sie idealnie(choc troszke sie skreca czasem) i w miejsca gdzie nie jest deptany itp...na scene za miekki - latwo uszkodzic.......
co do prolinka to najtansze najlepsze kable konsumenckie(czincz,swiatlowod,male jacki,svideo itp) - ale generalnie te niebieskie ze srebrna metalowa wtyczka i grube - reszta jest slaba......
co do prolinka to najtansze najlepsze kable konsumenckie(czincz,swiatlowod,male jacki,svideo itp) - ale generalnie te niebieskie ze srebrna metalowa wtyczka i grube - reszta jest slaba......
na tej stronie master maja niezle ceny...ciut zabojcze....
calkiem spoko jest sklepik pod GUSEM - zaraz przy zejsciu z przystanku w strone centrum(tramwajowego) po lewej stronie....
sporo zlacz,troszke przewodow,spory wybor tanich prolinkow w tym byla masa swietnych swiatlowodow za grosze....
ja wtyki bralem w muzyczny pl bo jednak dobry wtyk to i trwaly i dobrze sie prezentuje:D
xlr neutrik, jack amphenol.......
a wie moze ktos gdzie dostac gniazda xlr do montarzu na plycie(nie te scienne bo te znalazlem) - szukam i nic....
calkiem spoko jest sklepik pod GUSEM - zaraz przy zejsciu z przystanku w strone centrum(tramwajowego) po lewej stronie....
sporo zlacz,troszke przewodow,spory wybor tanich prolinkow w tym byla masa swietnych swiatlowodow za grosze....
ja wtyki bralem w muzyczny pl bo jednak dobry wtyk to i trwaly i dobrze sie prezentuje:D
xlr neutrik, jack amphenol.......
a wie moze ktos gdzie dostac gniazda xlr do montarzu na plycie(nie te scienne bo te znalazlem) - szukam i nic....