Host dla Amplitube
- isolatedsound
pytam, bo posiadam wavelaba, FLstudio, a w tych programach mogę jedynie puścic nagranego wave i potraktować amplitubem, ale ja chciałbym pograć "na żywo". Czy da się to jakoś rozwiązać?
Muzyka nie ma granic:)
Re: Host dla Amplitube
...pytam, bo posiadam wavelaba, FLstudio, a w tych programach mogę jedynie puścic nagranego wave i potraktować amplitubem, ale ja chciałbym pograć "na żywo". Czy da się to jakoś rozwiązać?...
Dziala na pewno z wiekszoscia hostow w rozumieniu stacji DAW, jak i tych do pracy na zywo na scenie. IK Multimedia po wypuszczeniu AmpliTube proponowala aplikacje DSound ® RTPlayer LE, ktorego darmowo moze otrzymac kazdy legalny posiadacz AmpliTube.
Dziala na pewno z wiekszoscia hostow w rozumieniu stacji DAW, jak i tych do pracy na zywo na scenie. IK Multimedia po wypuszczeniu AmpliTube proponowala aplikacje DSound ® RTPlayer LE, ktorego darmowo moze otrzymac kazdy legalny posiadacz AmpliTube.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
...pytam, bo posiadam wavelaba, FLstudio, a w tych programach mogę jedynie puścic nagranego wave i potraktować amplitubem, ale ja chciałbym pograć "na żywo". Czy da się to jakoś rozwiązać?...
Za pośrednictwem FL Studio można bez problemu pograć "na żywo" jednocześnie używając AmpliTube.
pozdr.
Za pośrednictwem FL Studio można bez problemu pograć "na żywo" jednocześnie używając AmpliTube.
pozdr.
Muzyk-amator, początkujący realizator ;-)
Dla mnie po dziś dzień najlepszym rozwiązaniem do pogrania sobie live jest Chainer firmy http://www.xlutop.com/ - tak banalnie prosty, że bychya 10-latek by sobie z nim poradził, obciążenie systemu praktycznie pomijalne.
Zachęcam do potestowania.
Zachęcam do potestowania.