Czy ktos jest w stanie polecic mi jakis dobry automat perkusyjny
posiadający miesiste, tłuste brzmienie???
Automaty perkusyjne
Re: Automaty perkusyjne
...Czy ktos jest w stanie polecic mi jakis dobry automat perkusyjny
posiadający miesiste, tłuste brzmienie???...
Deska, tłuczek, kilo schabu i metronom?
posiadający miesiste, tłuste brzmienie???...
Deska, tłuczek, kilo schabu i metronom?
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
...Czy pytanie jest zadane mało precyzyjnie??
...
Wydaje mi sie ze warto bylo by zerknac do wyszukiwarki.
...
Wydaje mi sie ze warto bylo by zerknac do wyszukiwarki.
Filip Michalski - główny specjalista ds. emisji i produkcji reklam
Polskie Radio SA
Polskie Radio SA
generalnie cięzko jes mi cokolwiek ocenic szukając automatów po róznych steonkach bo jesli już to są to alebo strony sklepowe albo firmowe - w obydwóch przypadkach sprzęt raczej zzachwalany żeby się sprzedał.
Dlatego zadałem tak otwarte pytanie wśród ludzi którym nie zależy chyba żeby coś sprzdać, tylko aby coś tam doradzić. Być moze ktos mial do czynienia z tego typu sprzętem??
jesli nie to dziękuje i pozdrawiam
Dlatego zadałem tak otwarte pytanie wśród ludzi którym nie zależy chyba żeby coś sprzdać, tylko aby coś tam doradzić. Być moze ktos mial do czynienia z tego typu sprzętem??
jesli nie to dziękuje i pozdrawiam
Producent muzyczny
...generalnie cięzko jes mi cokolwiek ocenic szukając automatów po róznych steonkach bo jesli już to są to alebo strony sklepowe albo firmowe - w obydwóch przypadkach sprzęt raczej zzachwalany żeby się sprzedał.
jesli nie to dziękuje i pozdrawiam...
Podaj cene bedzie łatwiej ...
Deska, tłuczek, kilo schabu i metronom - to nie bedzie tak tanio
Tak na poważnie, to wszystko zależy od Ciebie ... tak jak bedziesz kreował brzmienie takie będzie.
jesli nie to dziękuje i pozdrawiam...
Podaj cene bedzie łatwiej ...
Deska, tłuczek, kilo schabu i metronom - to nie bedzie tak tanio

Tak na poważnie, to wszystko zależy od Ciebie ... tak jak bedziesz kreował brzmienie takie będzie.
- mr-hammond
byłes na stronach róznych producentów sprzetu tam sa dema w postaci mp3 , one nie kłamia . Sprzet tak brzmi . Ale zastanów sie co ty chcesz . Bo jesli automat bedzie miał jedna czy dwie fajne stopy to szybko sie znudzisz zabawką .Chyba ze chodzi ci o groovebox.