Nie wiem jak ale udało mi się wyłączyć klawiaturę w Cubase w taki sposób że nie mogę np. kasować w edytorze zaznaczonych zdażeń (del z klawiatury). Zrobiłem to już kiedyś ale jakoś dałem radę i naprawiłem. Z wiekiem zapomniałem a już i cierpliwość nie ta do poszukiwań. Please help!
Pzdr, Chris
Cubase - skróty klawiaturowe
Re: Cubase - skróty klawiaturowe
...Nie wiem jak ale udało mi się wyłączyć klawiaturę w Cubase w taki sposób że nie mogę np. kasować w edytorze zaznaczonych zdażeń (del z klawiatury). Zrobiłem to już kiedyś ale jakoś dałem radę i naprawiłem. Z wiekiem zapomniałem a już i cierpliwość nie ta do poszukiwań. Please help!
Pzdr, Chris
...
z menu File wybierasz opcję key commands,tam zdefiniuj sobie odpowiednie skróty klawiaturowe
pozdrawiam
Pzdr, Chris
...
z menu File wybierasz opcję key commands,tam zdefiniuj sobie odpowiednie skróty klawiaturowe
pozdrawiam
...Nie wiem jak ale udało mi się wyłączyć klawiaturę w Cubase w taki sposób że nie mogę np. kasować w edytorze zaznaczonych zdażeń (del z klawiatury). Zrobiłem to już kiedyś ale jakoś dałem radę i naprawiłem. Z wiekiem zapomniałem a już i cierpliwość nie ta do poszukiwań. Please help!
Pzdr, Chris
...
albo przełączyles jezyk Alt + Shift
Pzdr, Chris
...
albo przełączyles jezyk Alt + Shift
http://www.superstereo.pl
Ok, dzięki. Wystarczyło ustawić preset w miejscu menu o którym piszecie (nie było żadnego). I działa
Pzdr, MW

Pzdr, MW