Cubase - skróty klawiaturowe

Dział dla początkujących adeptów sztuki realizacji. Nie krępuj się zwrócić ze swoją sprawą, nic nie jest proste a ta dziedzina już szczególnie.
MW
Cubase - skróty klawiaturowe

Post autor: MW » czwartek 02 lut 2006, 23:36

Nie wiem jak ale udało mi się wyłączyć klawiaturę w Cubase w taki sposób że nie mogę np. kasować w edytorze zaznaczonych zdażeń (del z klawiatury). Zrobiłem to już kiedyś ale jakoś dałem radę i naprawiłem. Z wiekiem zapomniałem a już i cierpliwość nie ta do poszukiwań. Please help!

Pzdr, Chris

Awatar użytkownika
artfro

Re: Cubase - skróty klawiaturowe

Post autor: artfro » piątek 03 lut 2006, 00:18

...Nie wiem jak ale udało mi się wyłączyć klawiaturę w Cubase w taki sposób że nie mogę np. kasować w edytorze zaznaczonych zdażeń (del z klawiatury). Zrobiłem to już kiedyś ale jakoś dałem radę i naprawiłem. Z wiekiem zapomniałem a już i cierpliwość nie ta do poszukiwań. Please help!

Pzdr, Chris

...

z menu File wybierasz opcję key commands,tam zdefiniuj sobie odpowiednie skróty klawiaturowe

pozdrawiam

Awatar użytkownika
a
Kontakt:

Post autor: a » piątek 03 lut 2006, 14:15

...Nie wiem jak ale udało mi się wyłączyć klawiaturę w Cubase w taki sposób że nie mogę np. kasować w edytorze zaznaczonych zdażeń (del z klawiatury). Zrobiłem to już kiedyś ale jakoś dałem radę i naprawiłem. Z wiekiem zapomniałem a już i cierpliwość nie ta do poszukiwań. Please help!

Pzdr, Chris

...

albo przełączyles jezyk Alt + Shift
http://www.superstereo.pl

MW

Post autor: MW » piątek 03 lut 2006, 22:13

Ok, dzięki. Wystarczyło ustawić preset w miejscu menu o którym piszecie (nie było żadnego). I działa

Pzdr, MW

ODPOWIEDZ