ProTools 7 LE i nagrania na E-MU 1820m
Witam! Mam w kompie kartę E-MU 1820m. Czy po zakupieniu np MBoxa 2 mogę używać ProToolsa 7 z tą właśnie kartą i dźwięk nagrywać poprzez E-MU, a MBoxa mieć normalnie wpiętego w USB?
Tam sięgaj, gdzie wzrost nie sięga... :-)
Re: ProTools 7 LE i nagrania na E-MU 1820m
...Witam! Mam w kompie kartę E-MU 1820m. Czy po zakupieniu np MBoxa 2 mogę używać ProToolsa 7 z tą właśnie kartą i dźwięk nagrywać poprzez E-MU, a MBoxa mieć normalnie wpiętego w USB?...
Na pewno się nie da??? Przecież PT powinien widzieć tę kartę i móc z niej korzystać. Chyba wiele osób tak robi... ?
Na pewno się nie da??? Przecież PT powinien widzieć tę kartę i móc z niej korzystać. Chyba wiele osób tak robi... ?
Tam sięgaj, gdzie wzrost nie sięga... :-)
......Witam! Mam w kompie kartę E-MU 1820m. Czy po zakupieniu np MBoxa 2 mogę używać ProToolsa 7 z tą właśnie kartą i dźwięk nagrywać poprzez E-MU, a MBoxa mieć normalnie wpiętego w USB?...
Na pewno się nie da??? Przecież PT powinien widzieć tę kartę i móc z niej korzystać. Chyba wiele osób tak robi... ?...
Nikt tak nie robi. Jeśli ktoś potrzebuje więcej wejść i ProToolsa LE, kupuje DIGI002R na przykład. Niestety.
Pozdrawiam
Bronek
Na pewno się nie da??? Przecież PT powinien widzieć tę kartę i móc z niej korzystać. Chyba wiele osób tak robi... ?...
Nikt tak nie robi. Jeśli ktoś potrzebuje więcej wejść i ProToolsa LE, kupuje DIGI002R na przykład. Niestety.
Pozdrawiam
Bronek
-----------------
Pozdrawiam
Bronek
info@novamusic.pl
www.novamusic.pl
GG: 2509797
Pozdrawiam
Bronek
info@novamusic.pl
www.novamusic.pl
GG: 2509797
Albo cos m-audio - dwukrotnie tansze.
Albo cos m-audio - dwukrotnie tansze.