Wyciszenie studia
Witam, czy ktoś z Was wie o firmie w Polsce która zajmuje się wyciszaniem studiów muzycznych?
Mam pokój w którym chcę zrobić kanciapę do wokalu... jak się do tego zabrać?
Dzięki z góry...
Piotr
Dzięki z góry...
Piotr
Re: Wyciszenie studia
Dzięki, zaraz sprawdzam...
...Dzięki, zaraz sprawdzam......
Nie mysl o firmire bo to kosztuje. Zresztą takie firmy nie robią pokoi prywtnych.
Nie mysl o firmire bo to kosztuje. Zresztą takie firmy nie robią pokoi prywtnych.
...czy ktoś z Was wie o firmie w Polsce która zajmuje się wyciszaniem studiów muzycznych? Mam pokój w którym chcę zrobić kanciapę do wokalu... jak się do tego zabrać?...
Wypad do wyszukiwarki leniu.
Wypad do wyszukiwarki leniu.
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
ta firma sprzedaje specjalne gabki JTP
......Dzięki, zaraz sprawdzam......
Nie mysl o firmire bo to kosztuje. Zresztą takie firmy nie robią pokoi prywtnych....
Skąd takie informacje, że nie robią? Robią, tylko za koszmarne pieniądze ... dla nich to bez różnicy.
Nie mysl o firmire bo to kosztuje. Zresztą takie firmy nie robią pokoi prywtnych....
Skąd takie informacje, że nie robią? Robią, tylko za koszmarne pieniądze ... dla nich to bez różnicy.
Pozdrawiam
...Witam, czy ktoś z Was wie o firmie w Polsce która zajmuje się wyciszaniem studiów muzycznych?
Dzięki z góry...
Piotr...
sorry za szczerość i praktyczne podejście ale zrobiłem ten błąd i jakiś miesiąc temu wszystkie gąbki, korki i masa innego badziewia poleciała na śmietnik.
Prawda jest taka że lepiej sprawdzał mi sie pokój do nagrywania jak był zawalony regałami z książkami i innymi rzeczami codziennego użytku.... więc jeśli nie słychać zza ściany płaczącego dziecka, pod oknem nie jeżdżą autka ciężarowe nie pakuj sie w to. aaa... jeśli jest za dużo pogłosu przynies wszystko co wyniosłeś ze swojego pokoju. Efekt będzie lepszy.
Pozdrawiam
Dzięki z góry...
Piotr...
sorry za szczerość i praktyczne podejście ale zrobiłem ten błąd i jakiś miesiąc temu wszystkie gąbki, korki i masa innego badziewia poleciała na śmietnik.
Prawda jest taka że lepiej sprawdzał mi sie pokój do nagrywania jak był zawalony regałami z książkami i innymi rzeczami codziennego użytku.... więc jeśli nie słychać zza ściany płaczącego dziecka, pod oknem nie jeżdżą autka ciężarowe nie pakuj sie w to. aaa... jeśli jest za dużo pogłosu przynies wszystko co wyniosłeś ze swojego pokoju. Efekt będzie lepszy.
Pozdrawiam
gram, śpiewam zawodowo. nagrywanie to moja pasja :)
więc jeśli nie słychać zza ściany płaczącego dziecka, pod oknem nie jeżdżą autka ciężarowe nie pakuj sie w to. aaa... **********************
a szum komputera?
a szum komputera?
Jestem w trakcie urządzania domowego mini studia nagran dla celów własnych.Komponuje muzykę pop-rock. Uczę się realizacji dźwięku.
...więc jeśli nie słychać zza ściany płaczącego dziecka, pod oknem nie jeżdżą autka ciężarowe nie pakuj sie w to. aaa... **********************
a szum komputera?...
Komputer akurat najłatwiej wyciszyć....
a szum komputera?...
Komputer akurat najłatwiej wyciszyć....
Pozdrawiam