Mikser z phantomem
No to już nie wiem. Zdania są jak widać podzielone ;). Może i bym jakoś dobił do tego sound crafta, ale czy NAPRAWDĘ warto ? Jakiego rodzaju są to problemy?
Zna ktoś inne tanie modele mikserów z phantomem?...
W Soundcraftach najczęściej spotykany problem to wadliwy zasilacz i trzeszczące pokrętło "Monitor".
W Soundcraftach najczęściej spotykany problem to wadliwy zasilacz i trzeszczące pokrętło "Monitor".
Pozdrawiam
Re: Mikser z phantomem
No to już nie wiem. Zdania są jak widać podzielone ;). Może i bym jakoś dobił do tego sound crafta, ale czy NAPRAWDĘ warto ? Jakiego rodzaju są to problemy?
W Soundcraftach najczęściej spotykany problem to wadliwy zasilacz i trzeszczący potencjometr "Monitor".
W Soundcraftach najczęściej spotykany problem to wadliwy zasilacz i trzeszczący potencjometr "Monitor".
Pozdrawiam
...Dobra. To jak jest w końcu?
Behringer czy ewentualnie ten sound craft?...
Ehhh... No to już nie wiem...
Behringer czy ewentualnie ten sound craft?...
Ehhh... No to już nie wiem...
:)
nie jest to Amek , czy SSl . ale wypisywanie jakis niestworzonych histori o soundcraftach to raczej nieporozumienie....
Zrównywanie Ameka SSLa to wielka niestosowność.
w Radiu w S3 jest Amek Hendrix i daleko mu do SSla, choćby wersji 4000.
w Radiu w S3 jest Amek Hendrix i daleko mu do SSla, choćby wersji 4000.
reżyser dźwięku, rencista
...Kup Soundrafta.
...
Dzięki ;) Zastosuję się raczej ;)
...
Dzięki ;) Zastosuję się raczej ;)
:)
w Radiu w S3 jest Amek Hendrix i daleko mu do SSla, choćby wersji 4000....
Bez sensu stwierdzenie.
Po pierwsze, sa to rozne konstrukcje.
Po drugie, jest AMEK i AMEK. Hendix czy Angela dla przykladu to stare rozwiazania.
Po trzecie, wiesz, jak cenione sa na swiecie urzadzenia AMEK'a? Np. 2500?
Po czwarte, nie wiem, czy sobie zdajesz sprawe, ze _ten_sam_ model AMEK'a moze byc inaczej skonstruowany.
(dla przykladu, u mnie w studio jest AMEK Rembrand (wyzszy model od Hendrix'a, jest to wersja z jego wlasnymi korektorami, moze tez byc konstrukcja z korektorami zarowno i wlasnymi i EQ NEVE'a i bedzie to ten sam AMEK)
w Radiu w S3 jest Amek Hendrix i daleko mu do SSla, choćby wersji 4000....
Bez sensu stwierdzenie.
Po pierwsze, sa to rozne konstrukcje.
Po drugie, jest AMEK i AMEK. Hendix czy Angela dla przykladu to stare rozwiazania.
Po trzecie, wiesz, jak cenione sa na swiecie urzadzenia AMEK'a? Np. 2500?
Po czwarte, nie wiem, czy sobie zdajesz sprawe, ze _ten_sam_ model AMEK'a moze byc inaczej skonstruowany.
(dla przykladu, u mnie w studio jest AMEK Rembrand (wyzszy model od Hendrix'a, jest to wersja z jego wlasnymi korektorami, moze tez byc konstrukcja z korektorami zarowno i wlasnymi i EQ NEVE'a i bedzie to ten sam AMEK)
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
......Kup Soundrafta.
...
Dzięki ;) Zastosuję się raczej ;)...
Mam behringer UB802 i compact4. Bilans jest taki:
Behringer- usterek zero
Compact4-usterki dwie. Nudzi juz mi sie odsyłanie go...
Bierz behringera
...
Dzięki ;) Zastosuję się raczej ;)...
Mam behringer UB802 i compact4. Bilans jest taki:
Behringer- usterek zero
Compact4-usterki dwie. Nudzi juz mi sie odsyłanie go...
Bierz behringera
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
...A u mnie bilans jest taki. Miałem Behringera, Yamahe i mam SC4, wszystkie działały idealne, ale SC4 ma coś czego nie miały pozostałe. Bierz SC4.
...
Faktycznie sc4 ma bezdyskusyjnie lepsze rozwiązania niż pozostałe, które wymieniłeś, zgodzę sie w 100%. Co mi z tego skoro nie mogę sie nacieszyć tym compactem bo ciągle jezdzi sobie po polsce
...
Faktycznie sc4 ma bezdyskusyjnie lepsze rozwiązania niż pozostałe, które wymieniłeś, zgodzę sie w 100%. Co mi z tego skoro nie mogę sie nacieszyć tym compactem bo ciągle jezdzi sobie po polsce

...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...