ESI juli@ + zintegrowana
czy mozna podlaczyc dwie na raz ? chodzi o to ze nie mam podejscia na mikrofoni kurde nie moge pogadac na skypie! dlatego wtedy jak bym chcial zapodac c skypie wrzucilbym na zintegrowana, a w innych przypadkan ch julie? tylko czy tak mozna???

Re: ESI juli@ + zintegrowana
...czy mozna podlaczyc dwie na raz ? chodzi o to ze nie mam podejscia na mikrofoni kurde nie moge pogadac na skypie! dlatego wtedy jak bym chcial zapodac c skypie wrzucilbym na zintegrowana, a w innych przypadkan ch julie? tylko czy tak mozna???
...
tak można! jak najbardziej, ale licz sie z tym ze mogą występować pewne konflikty. Przykładowo: zawieszenie się sterowników ASIO podczas pracy z projektem. Przynajmniej mi się tak zdażało i to dosyć czesto (raz dziennie conajmniej), przy zainstalowanych równocześnie Jiuli@ i zintegrowanej. Dlatego wyłączyłem integre i śmiga jak trzeba.

tak można! jak najbardziej, ale licz sie z tym ze mogą występować pewne konflikty. Przykładowo: zawieszenie się sterowników ASIO podczas pracy z projektem. Przynajmniej mi się tak zdażało i to dosyć czesto (raz dziennie conajmniej), przy zainstalowanych równocześnie Jiuli@ i zintegrowanej. Dlatego wyłączyłem integre i śmiga jak trzeba.
MyWhaTs
teraz mam w biosie odlaczona ale jak bede chcial gadac to zawsze moge
wlaczyc co?? a nic sie wtedy nie podzieje zlego z juli@??bo moj kolega mowil ze moze sie spalic ale czy to prawda??
wlaczyc co?? a nic sie wtedy nie podzieje zlego z juli@??bo moj kolega mowil ze moze sie spalic ale czy to prawda??
...teraz mam w biosie odlaczona ale jak bede chcial gadac to zawsze moge
wlaczyc co?? a nic sie wtedy nie podzieje zlego z juli@??bo moj kolega mowil ze moze sie spalic ale czy to prawda??...
to kłamstwo!!!
nie rozumiem jakby mogła się spalić??? może Twój kolega nam wyttłumaczy ten przypadek, dokładniej.
TAK - jak potrzeba zawsze sobie możesz włączyć, jak chcesz.
wlaczyc co?? a nic sie wtedy nie podzieje zlego z juli@??bo moj kolega mowil ze moze sie spalic ale czy to prawda??...
to kłamstwo!!!
nie rozumiem jakby mogła się spalić??? może Twój kolega nam wyttłumaczy ten przypadek, dokładniej.
TAK - jak potrzeba zawsze sobie możesz włączyć, jak chcesz.
MyWhaTs