co lepsze yamaha psr 1000 czy 1100
chciałbym się dowiedzieć czym różnią się dwa keyboardy yamaha psr 1000 i psr 1100 Z góry dziękuje za odpowiedź.
Re: co lepsze yamaha psr 1000 czy 1100
...chciałbym się dowiedzieć czym różnią się dwa keyboardy yamaha psr 1000 i psr 1100 Z góry dziękuje za odpowiedź....
PSR 1100 to nowa, ulepszona bodajrze tylko o usb wersja nieprodukowanego PSR 1000.
PSR 1100 to nowa, ulepszona bodajrze tylko o usb wersja nieprodukowanego PSR 1000.
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
......chciałbym się dowiedzieć czym różnią się dwa keyboardy yamaha psr 1000 i psr 1100 Z góry dziękuje za odpowiedź....
PSR 1100 to nowa, ulepszona bodajrze tylko o usb wersja nieprodukowanego PSR 1000. ...
sam posiadam psr 1000
PSR 1100 nie posiada usb. rozni sie tym ze mozna podpiac mikrofon .
a z jakim efektem czy profesionalnym to nie wiem ;)
PSR 1100 to nowa, ulepszona bodajrze tylko o usb wersja nieprodukowanego PSR 1000. ...
sam posiadam psr 1000
PSR 1100 nie posiada usb. rozni sie tym ze mozna podpiac mikrofon .
a z jakim efektem czy profesionalnym to nie wiem ;)
www.myspace.com/determinacja
ojj sorry bład :) 1100 posiada USB :D
...ojj sorry bład :) 1100 posiada USB :D
...
No widzisz ? i co się sprzeczasz ?;p
Co do wejścia mikrofonowego...hm... do karaoke się nada ale osobiście wolałbym tani preamp.
...
Co do wejścia mikrofonowego...hm... do karaoke się nada ale osobiście wolałbym tani preamp.
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
......ojj sorry bład :) 1100 posiada USB :D
...
Co do wejścia mikrofonowego...hm... do karaoke się nada ale osobiście wolałbym tani preamp....
hehe bd ostrożniejszy i wolniejszy ;)
tak jak kolega napisał do karaoke ok , a jezeli miałbyś kupować ktorys z tych modeli to polecam 1100 , bo chciałem kiedys u znajomego podpiać instrument przez usb do kompa i był problem ;)
...
Co do wejścia mikrofonowego...hm... do karaoke się nada ale osobiście wolałbym tani preamp....
hehe bd ostrożniejszy i wolniejszy ;)
tak jak kolega napisał do karaoke ok , a jezeli miałbyś kupować ktorys z tych modeli to polecam 1100 , bo chciałem kiedys u znajomego podpiać instrument przez usb do kompa i był problem ;)