Korg Legacy Collection

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
JokerReason
Korg Legacy Collection

Post autor: JokerReason » piątek 23 gru 2005, 20:55

problem polega na tym że nie mogę znaleźć programu który by obsługiwał tą wtyczkę VST (bo nią jest) w sposób prosty. Tzn. nie chcę żadnego dużego programu aby nie obciążać kompa, a chodzi mi jedynie o midi, potrzebuję małego playera midi typu Vanbasco Karaoke ale żeby można do niego było podpinać VST i korzystać przynajmniej z instrumentów które proponuje Korg. Jeśli ktoś z was zna taki mały program z obsługą VST to z góry dzięki za ewentualne reposty.
GG 5332405

Awatar użytkownika
Master

Re: Korg Legacy Collection

Post autor: Master » piątek 23 gru 2005, 21:04

...problem polega na tym że nie mogę znaleźć programu który by obsługiwał tą wtyczkę VST (bo nią jest) w sposób prosty. Tzn. nie chcę żadnego dużego programu aby nie obciążać kompa, a chodzi mi jedynie o midi, potrzebuję małego playera midi typu Vanbasco Karaoke ale żeby można do niego było podpinać VST i korzystać przynajmniej z instrumentów które proponuje Korg. Jeśli ktoś z was zna taki mały program z obsługą VST to z góry dzięki za ewentualne reposty....

nie musisz korzystac z programu do odpalenia instrumentów KORG , wszystkie działaja takze same , w czasie instalacji wybierz wersje ""STANDALONE" czy jakos tak ... wtedy program działa niezaleznie .od programu host .

JokerReason

Re: Korg Legacy Collection

Post autor: JokerReason » piątek 23 gru 2005, 21:14

ten program sam w sobie działa niezależnie ale to tylko syntezator i chociaż dobry to nie można w niego wgrać ścieżki żadnej ani wczytać midi a właśnie o to mi chodzi już próbowałem savihosta i vsthosta ale te programy tylko umożliwiają samodzielne działanie wtyczki VST jeśli nie może ona działać indywidualnie a tutaj jak pisałem nie ma tego problemu potrzebny mi player z obsługą VST
GG 5332405

ODPOWIEDZ