Absynth 3 i presety
mam pytanie. uzywam od niedawna absyntha 3 i kiedy instalowalem go po raz 1 mialem dostepnych wiele presetow a jakims katalogu (w jakims folderze absyntha) oczywiscie oprocz 2 podstwowych bankow (ktore w sumie maja okolo 256 presetow)jednak kiedy zainstalowalem 2 raz - nie moglem ich znalezc:/ w ktorym one sa katalogu a jesli ich nie mam teraz to czemu??:/ kiedy zobaczylem ze nie ma to postanowilem przeinstalowac jeszcze raz ale nie to nie dalo:/
Re: Absynth 3 i presety
Powinny się znajdować w folderze Sound Librabry. Muszą tam być, jeśli nie ma to odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz :) Pozdrawiam
kurde no nie ma:/
to moze inaczej... moze tkos powiedziec jak je otworzyc?? moze dostalem takiego zacmienia ze po prostu cos zle otwieram:/ prosze!!
to moze inaczej... moze tkos powiedziec jak je otworzyc?? moze dostalem takiego zacmienia ze po prostu cos zle otwieram:/ prosze!!
...kurde no nie ma:/
to moze inaczej... moze tkos powiedziec jak je otworzyc?? moze dostalem takiego zacmienia ze po prostu cos zle otwieram:/ prosze!!...
jezeli nie mozesz ich znalesc na dysku to napewno beda na cd Absynth'a
to moze inaczej... moze tkos powiedziec jak je otworzyc?? moze dostalem takiego zacmienia ze po prostu cos zle otwieram:/ prosze!!...
jezeli nie mozesz ich znalesc na dysku to napewno beda na cd Absynth'a
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
Po prostu poszukaj plików *.glo. A jeśli to nie pomoże to ostatecznie znajdziesz to w sieci p2p, jest to oczywiscie legalne
.
Tak swoją drogą.... może by tak każdy chętny użytkownik Absynth 3 podzieli się wlasnymi/stworzonymi presetami. Było by ciekawie.

Tak swoją drogą.... może by tak każdy chętny użytkownik Absynth 3 podzieli się wlasnymi/stworzonymi presetami. Było by ciekawie.
strona users Absynth
albo www.synthzone.com dzial softsynth
i zapewne wiele, wiele innych.
Marzy mi sie czasy by Kontakt2 czytal banki absyntha...TAK TAK WIEM TO INNE SILNIKI I FILOZOFIA, ale bylo mnie stac tylko i az na Kontakta, a apety rosnie w miare...grania.
albo www.synthzone.com dzial softsynth
i zapewne wiele, wiele innych.
Marzy mi sie czasy by Kontakt2 czytal banki absyntha...TAK TAK WIEM TO INNE SILNIKI I FILOZOFIA, ale bylo mnie stac tylko i az na Kontakta, a apety rosnie w miare...grania.
musze zaczac traktowac siebie powazniej
...strona users Absynth
Fajnie by było pamiętać login i hasło;) by dało się ściągnąć presety
A gdzieś mi skubany zaginął
[addsig]
Fajnie by było pamiętać login i hasło;) by dało się ściągnąć presety

A gdzieś mi skubany zaginął

[addsig]
Universal Audio Apollo Twin / Adam A7 / Native Kontrol S49 / Native Komplete 10 Ultimate / Pro Tools 12 / Samplitude Pro X3 Suite