Alternatywa dla ACID Pro 4.0
Czy znacie jakiś program podobny i prosty w obsłudze jak ACID? Czesto zależy mi na szybkim zlozeniu jakiegos projektu i acid byl OK. Jednak ma on jedną wade, mianowicie nie obsługuje VST. Zleży mi też na tym aby taki programik miał coś takiego jak w acid "bitmapper wizard", tzn funkcja obliczania tempa w importowanym pliku audio i dzielenia go na takty lub równe cześci (tzw "regiony")
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
Re: Alternatywa dla ACID Pro 4.0
...Czy znacie jakiś program podobny i prosty w obsłudze jak ACID? Czesto zależy mi na szybkim zlozeniu jakiegos projektu i acid byl OK. Jednak ma on jedną wade, mianowicie nie obsługuje VST. Zleży mi też na tym aby taki programik miał coś takiego jak w acid "bitmapper wizard", tzn funkcja obliczania tempa w importowanym pliku audio i dzielenia go na takty lub równe cześci (tzw "regiony")...
Ableton Live i funkcja warp
Ableton Live i funkcja warp
[url=http://www.liveuser.pl]liveuser.pl[/url] /
[url=http://www.myspace.com/ansikte]le visage[/url]
[url=http://www.myspace.com/ansikte]le visage[/url]
...Czy znacie jakiś program podobny i prosty w obsłudze jak ACID? Czesto zależy mi na szybkim zlozeniu jakiegos projektu i acid byl OK. Jednak ma on jedną wade, mianowicie nie obsługuje VST. Zleży mi też na tym aby taki programik miał coś takiego jak w acid "bitmapper wizard", tzn funkcja obliczania tempa w importowanym pliku audio i dzielenia go na takty lub równe cześci (tzw "regiony")...
ACID obsługuje VST! Nie wypisuj takich głupot. Zarówno VSTi jak i VST.
ACID obsługuje VST! Nie wypisuj takich głupot. Zarówno VSTi jak i VST.
Pozdrawiam
ACID obsługuje VST! Nie wypisuj takich głupot. Zarówno VSTi jak i VST....
Wersja 4.0 też?
Wersja 4.0 też?
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
...ACID obsługuje VST! Nie wypisuj takich głupot. Zarówno VSTi jak i VST....
Wersja 4.0 też?...
4.0 obsługuje na 100% VSTi, co do pluginów nie jestem pewien, gdyż aktualnie nie jestem w stanie tego sprawdzić.
Wersja 4.0 też?...
4.0 obsługuje na 100% VSTi, co do pluginów nie jestem pewien, gdyż aktualnie nie jestem w stanie tego sprawdzić.
Pozdrawiam
4.0 obsługuje na 100% VSTi, co do pluginów nie jestem pewien, gdyż aktualnie nie jestem w stanie tego sprawdzić....
No wlasnie pluginów vst nie obsługuje. A wersja 5.0 obsługuje??
No wlasnie pluginów vst nie obsługuje. A wersja 5.0 obsługuje??
...4.0 obsługuje na 100% VSTi, co do pluginów nie jestem pewien, gdyż aktualnie nie jestem w stanie tego sprawdzić....
No wlasnie pluginów vst nie obsługuje. A wersja 5.0 obsługuje??...
OK, wiem juz, ze 5.0 obsługuje VST. A czy w adobe audition jest takie narzędzie jak w ACID "bitmapper wizard"?
No wlasnie pluginów vst nie obsługuje. A wersja 5.0 obsługuje??...
OK, wiem juz, ze 5.0 obsługuje VST. A czy w adobe audition jest takie narzędzie jak w ACID "bitmapper wizard"?
ej ludzie przeciez on obsługuje pluginy, nauczcie sie tylko ich uzywac bo z tym to troche ciezko, ja sam długo nie wiedzialem jak mam to robic. tam jest taka opcja jak sie kliknie na trak prawym klawiszem myszy obok wstawiania panoramy i volume.
przynajmniej u mnie dziala
przynajmniej u mnie dziala
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.
...ej ludzie przeciez on obsługuje pluginy, nauczcie sie tylko ich uzywac bo z tym to troche ciezko, ja sam długo nie wiedzialem jak mam to robic. tam jest taka opcja jak sie kliknie na trak prawym klawiszem myszy obok wstawiania panoramy i volume.
przynajmniej u mnie dziala...
ACID 4.0 obsługuje pluginy DX, ale nie obsługuje VST (VSTi owszem). A tak a propo to bardzo łatwo znaleźć tam ustawienia wtyczek
, więc chyba mało spostrzegawczy jesteś (byłeś)
przynajmniej u mnie dziala...
ACID 4.0 obsługuje pluginy DX, ale nie obsługuje VST (VSTi owszem). A tak a propo to bardzo łatwo znaleźć tam ustawienia wtyczek

Pozdrawiam
, więc chyba mało spostrzegawczy jesteś (byłeś)
...
nie wiem mozliwe ale jak ja instalowalem pluginy vst to pojawily mi sie we równiez w aicidzie, moze cos przekrecilem ale wydaje mi sie ze tak jest, jeszcze to sprawdze i jak cos to napisze

nie wiem mozliwe ale jak ja instalowalem pluginy vst to pojawily mi sie we równiez w aicidzie, moze cos przekrecilem ale wydaje mi sie ze tak jest, jeszcze to sprawdze i jak cos to napisze
Od pewnego czasu zajmuje się muzyką i zamierzam zająć się tym profesjonalnie, powoli buduję studio.