Jakie słuchawki do podania "klika"?
tak apropo beyerdynamic - znalazlem cos co sie zwie jaytec czy jakos tak - kosztuje 180pln - a wyglada.......identycznie jak beyer dt770.....tylko nausznik jest ze skory - reszta to samo!!!ciekawe jak przetwornik...
jak znajde strone dam link
jak znajde strone dam link
Re: Jakie słuchawki do podania "klika"?
Poco sie rozpisywac, poczytajcie Forum słuchwkowców ! Beyerdynamic
Czyli co, DT150 brac?

http://arcadeaudio.com.pl/arcade/servlet/Index?device=412
to ten link...nie ma jak superlux hehe....(juz chyba bardziej tandetnej nazwy nie slyszalem)
to ten link...nie ma jak superlux hehe....(juz chyba bardziej tandetnej nazwy nie slyszalem)
...Czyli co, DT150 brac?
...
NO ja wziołem
przeczytaj to . ale dokładnie ... a potem TUTAJ . kilka dnie temu bły te debaty . warto

NO ja wziołem
przeczytaj to . ale dokładnie ... a potem TUTAJ . kilka dnie temu bły te debaty . warto
Witam
Ja bym zaszedł problem od innej strony. Słuchawki rzecz ważna więc nie będe mieszał, ale z własnego ogródka moge powiedzieć, że nie mając dobrych słuchawek i liczac się z możlwiością przesłuchu klika, znaczenie ma RODZAJ klika. Współczesne sekwencery moga podać klik klasyczny (beep) lub dowolny MIDI. Nalezy moim zdaniem dobrać taki klik, który potem albo da się skutecznie wyciąć, albo żeby "utonął" nawet w skromniutkim aranżu. Ja zmuszony jestem tak robić.
pozdrawiam
Ja bym zaszedł problem od innej strony. Słuchawki rzecz ważna więc nie będe mieszał, ale z własnego ogródka moge powiedzieć, że nie mając dobrych słuchawek i liczac się z możlwiością przesłuchu klika, znaczenie ma RODZAJ klika. Współczesne sekwencery moga podać klik klasyczny (beep) lub dowolny MIDI. Nalezy moim zdaniem dobrać taki klik, który potem albo da się skutecznie wyciąć, albo żeby "utonął" nawet w skromniutkim aranżu. Ja zmuszony jestem tak robić.
pozdrawiam
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
- Bartolomeo
...tak apropo beyerdynamic - znalazlem cos co sie zwie jaytec czy jakos tak - kosztuje 180pln - a wyglada.......identycznie jak beyer dt770.....tylko nausznik jest ze skory - reszta to samo!!!ciekawe jak przetwornik...
jak znajde strone dam link...
Jeśli dobrze mi się kojarzy jaytec to to samo co reloop, tylko taki tańszy odpowiednik(żeby wstydu nie było) coś takiego jak Roland i Edriol, no i z tego co wiem to sprzęt dla dj-a
jak znajde strone dam link...
Jeśli dobrze mi się kojarzy jaytec to to samo co reloop, tylko taki tańszy odpowiednik(żeby wstydu nie było) coś takiego jak Roland i Edriol, no i z tego co wiem to sprzęt dla dj-a
Sennheiser HD 265 Linear

ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl
bartolomeo rably mi sie nazwy - faktycznie jaytec to cos jak reloop....polowa tych firm ma takie same sluchawki...
no ale superlux pobil wszystkich z tymi "beyerami"
no ale superlux pobil wszystkich z tymi "beyerami"
NO ja wziołem
przeczytaj to . ale dokładnie ... a potem TUTAJ . kilka dnie temu bły te debaty . warto...
Wiem, wiem, jeszcze w nocy czytalem.
A rano importer powiedzial, ze sa na miejscu.
przeczytaj to . ale dokładnie ... a potem TUTAJ . kilka dnie temu bły te debaty . warto...
Wiem, wiem, jeszcze w nocy czytalem.

A rano importer powiedzial, ze sa na miejscu.