Behriger DDX3216
Ponawiam moje pytanie o opinie nt. tego miksera czy ktos realnie go próbował. Interesują mnie zastosowania wkameralnych imprezach estradowych.

zawodowo pracujący akustyk live i studio
Re: Behriger DDX3216
...Ponawiam moje pytanie o opinie nt. tego miksera czy ktos realnie go próbował. Interesują mnie zastosowania wkameralnych imprezach estradowych.
...
Jest tutaj kilka osob które korzystaja z tego Mikser, jednak proponował bym skorzkorzystac z wyszukiwarki jest naprawde duzo na ten temat , jak to nie pozmoe, poszukaj na forach zagranicznych , TUTAJ jest lmozesz przeczytac opinie uzytkowników .

Jest tutaj kilka osob które korzystaja z tego Mikser, jednak proponował bym skorzkorzystac z wyszukiwarki jest naprawde duzo na ten temat , jak to nie pozmoe, poszukaj na forach zagranicznych , TUTAJ jest lmozesz przeczytac opinie uzytkowników .
......Ponawiam moje pytanie o opinie nt. tego miksera czy ktos realnie go próbował. Interesują mnie zastosowania wkameralnych imprezach estradowych.
...
Jest tutaj kilka osob które korzystaja z tego Mikser, jednak proponował bym skorzkorzystac z wyszukiwarki jest naprawde duzo na ten temat , jak to nie pozmoe, poszukaj na forach zagranicznych , TUTAJ jest lmozesz przeczytac opinie uzytkowników ....
poczytałem te opinie, dzięki rozrzut olbrzymi niektóre robią wrażenie sponsorowanych. Jednak chętnie poczytałbym opinię kogoś z naszych.

Jest tutaj kilka osob które korzystaja z tego Mikser, jednak proponował bym skorzkorzystac z wyszukiwarki jest naprawde duzo na ten temat , jak to nie pozmoe, poszukaj na forach zagranicznych , TUTAJ jest lmozesz przeczytac opinie uzytkowników ....
poczytałem te opinie, dzięki rozrzut olbrzymi niektóre robią wrażenie sponsorowanych. Jednak chętnie poczytałbym opinię kogoś z naszych.
u dołu strony, po lewej znajduje się wyszukiwarka
spokojnie da rade - masz efekty,kompresory i inne badziewia...zapamietywanie scen(przydatne gdy wystepuje kilka zespolow i kazdy ma swoje ustawienie),4 wysylki aux(4 odsluchy),mozesz dokupic adat i ada8000 to zyskasz dodatkowe 8 wejsc i 8 wyjsc(busow),wygodne dlugie tlumiki,w miare lekki i nie duzy.....
naglasnialem z nim kilka imprezek i zdaje egzamin bardzo dobrze
za ta cene polecam
naglasnialem z nim kilka imprezek i zdaje egzamin bardzo dobrze
za ta cene polecam
...Ponawiam moje pytanie o opinie nt. tego miksera czy ktos realnie go próbował. Interesują mnie zastosowania wkameralnych imprezach estradowych.
...
Zda jeden warunek,
opanujesz jego obsługę.
do przeczytania:
tutaj

Zda jeden warunek,
opanujesz jego obsługę.
do przeczytania:
tutaj
Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO
......Ponawiam moje pytanie o opinie nt. tego miksera czy ktos realnie go próbował. Interesują mnie zastosowania wkameralnych imprezach estradowych.
...
Zda jeden warunek,
opanujesz jego obsługę.
do przeczytania:
tutaj
dziękuje za rzeczową odpowiedź, jeszcze jedno pytanie, od wielu lat używam Promiksa i jego wadą są wrażliwe na przesterowanie przedwzwmacniacze, jak to wygląda w DDX

Zda jeden warunek,
opanujesz jego obsługę.
do przeczytania:
tutaj
dziękuje za rzeczową odpowiedź, jeszcze jedno pytanie, od wielu lat używam Promiksa i jego wadą są wrażliwe na przesterowanie przedwzwmacniacze, jak to wygląda w DDX

pracowałem na tym mikserze w teatrze i muszę przyznać, że podchodziłem do niego sceptycznie(Behringer), ale miło mnie zaskoczył i mogę go polecić.