Oczywiscie masz racje , ale mysle ze stworzenie tych tanszych monitorów takze wymaga nakładów , wiec TLC od razu zrobili dobre monitory , a tych tanszych juz nie zdazyli [...]
Z tego co mi wiadomo, to dobrze się domyślasz. Projekt uruchomienia produkcji mniejszego modelu został utrącony przez management spółki.
TLC AMS1
Re: TLC AMS1
z drugiej jednak strony sadze ze to tez troche wina firmy tlc polityka typu 1 typ monitorow i to za 3500tys zł to plytkie myslenie ...
Nie sadze. Na przyklad Empirical Labs przez wiele lat robila tylko jeden kompresor: Distressor. Bardzo dobry i dosc drogi.
Nie sadze. Na przyklad Empirical Labs przez wiele lat robila tylko jeden kompresor: Distressor. Bardzo dobry i dosc drogi.
Jestem przystojny i młody
Polskie ? Angielskie ? Niemieckie ? czy to takie wazne ? Jak by ktos nie zauwazyl znajdujemy sie w zjednoczonych krajach europy ( co zawsze to znaczy)
Do czego daze ? ze kupilem piekne Tannoy Active w Niemczech a tu wielki napis na kartonie "made in poland"
Do czego daze ? ze kupilem piekne Tannoy Active w Niemczech a tu wielki napis na kartonie "made in poland"
Do czego daze ? ze kupilem piekne Tannoy Active w Niemczech a tu wielki napis na kartonie "made in poland" ...
No chyba zaryjesz ! ::)))
A moze to jest karton po Burakach albo wołowinie , w to łatwiej uwierzyc ..
...Owszem, fabryka Tannoy jest tez w Polsce :P
Oddziały mają też u nas RCF, OHM
...
to dla mnie Nowosc :) Ciekwe wiec dlaczego praktycznie nie mozna ich nigdzie kupic , czy posłuchac ?
Oddziały mają też u nas RCF, OHM

...
to dla mnie Nowosc :) Ciekwe wiec dlaczego praktycznie nie mozna ich nigdzie kupic , czy posłuchac ?
mam na mysli oczywiscie monitory , głosników ""cywilnych " pełno jest w sklepach .
przeciez w tonsilu podobno robia tannoy - wejdz na strone tonsila i forki zakladu sobie poogladaj - trafisz tez znane mission.......
...przeciez w tonsilu podobno robia tannoy - wejdz na strone tonsila i forki zakladu sobie poogladaj - trafisz tez znane mission..........
przeszukałem cała strone Tonsil E-Tonsil i pro Tonsil . ale nigdzie nie jest napisane ze robia cos co chociaz przypomina nazwa TANNOY
przeszukałem cała strone Tonsil E-Tonsil i pro Tonsil . ale nigdzie nie jest napisane ze robia cos co chociaz przypomina nazwa TANNOY

Wszedłem na strone E tonsil - katalog i stwierdzam, ze takze nie widze nic co ma w nazwie TANNOY , jednak przygladnołem sie produktom TONSIl to jest naprawde imponujace , człowiek sobie nawet nie zdaje sprawy jakie "" eleganckie"" zestawy np, do kina domowego w polsce sa produkowane , proponuje zerknac ...