Behringer UB1002 lub 802?
Witam! mam pytanie dotyczace tych 2 miks. z tematu,co wogole o nich sadzicie? bo potrzebuje miksera z phantomem i przedwzmacniaczem mikrofonowym ,moj mic to mxl 990.A z kasa jest slabo i nie bede mial wiecej niz 350 zl na ten cel.
Re: Behringer UB1002 lub 802?
...Witam! mam pytanie dotyczace tych 2 miks. z tematu,co wogole o nich sadzicie? bo potrzebuje miksera z phantomem i przedwzmacniaczem mikrofonowym ,moj mic to mxl 990.A z kasa jest slabo i nie bede mial wiecej niz 350 zl na ten cel....
a i dodam ze niedlugo bede mial jeszcze e-mu 404.
a i dodam ze niedlugo bede mial jeszcze e-mu 404.
......Witam! mam pytanie dotyczace tych 2 miks. z tematu,co wogole o nich sadzicie? bo potrzebuje miksera z phantomem i przedwzmacniaczem mikrofonowym ,moj mic to mxl 990.A z kasa jest slabo i nie bede mial wiecej niz 350 zl na ten cel....
a i dodam ze niedlugo bede mial jeszcze e-mu 404....
Dołożyć 100zł i kupić Soundcraft Compact 4.
Dołożyć 100zł i kupić Soundcraft Compact 4.
Pozdrawiam
w obydwu behringerah jest ten sam przedwzmacniacz, wiec dobrze zrobisz jesli kupisz ub802. Bardzo przyzwoite brzmienie i nieslyszalne szumy. Polecam
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
Witam mam UB1002FX i karte E-MU 0404 i wszystko działa fantastycznie ,mikserek nic nie szumi preampy mikrofonowe tez mi odpowiadaja ( zwłaszczejak sie przesiadłem z koszmarnej MAYA 44 MKII), bardzo dobra dynamika.
Nie mam pojęcia dla czego ludzie czepiaja się BEHRINGERA ,a może po prostu trafiłem na dobry egzemplarz.
Polecam i pozdrawiam
Nie mam pojęcia dla czego ludzie czepiaja się BEHRINGERA ,a może po prostu trafiłem na dobry egzemplarz.
Polecam i pozdrawiam
Muzyka + saksofon = wielka pasja
bo behringer jest do d...nie wiedziales?
sam mam i nie nazekam a bralem go z pelna swiadomoscia ze moze nie byc idealnie.......
ale z tych malych zdecydowanie soundcraft - wieksze mozliwosci ,wieksza wygoda i super sprawa do polaczenia z komputerem
sam mam i nie nazekam a bralem go z pelna swiadomoscia ze moze nie byc idealnie.......
ale z tych malych zdecydowanie soundcraft - wieksze mozliwosci ,wieksza wygoda i super sprawa do polaczenia z komputerem
Ja tez mam Ub 802,naprawde jestem zadowolony jak za takie pieniadze to mistrzowsto swiata:)
music makes the world go round
Mam UB1002 jestem uzywam go na scenie i wszystko jest ok. Proponowałbym tylko w sklepie go podłączyć i sprawdzic, oraz sprawdzic potencjometry. Potem milej zabawy Pozdrawiam
.........Witam! mam pytanie dotyczace tych 2 miks. z tematu,co wogole o nich sadzicie? bo potrzebuje miksera z phantomem i przedwzmacniaczem mikrofonowym ,moj mic to mxl 990.A z kasa jest slabo i nie bede mial wiecej niz 350 zl na ten cel....
Dołożyć 100zł i kupić Soundcraft Compact 4....
rowniez polecam dozbierac ta stowke do soundcrafta 4...
Dołożyć 100zł i kupić Soundcraft Compact 4....
rowniez polecam dozbierac ta stowke do soundcrafta 4...
www.klub.agaton.pl
rowniez polecam dozbierac ta stowke do soundcrafta 4......
UB 802 kosztuje 220zł a compact4 460zł. Wiec gdzie ta stówka różnicy? Miałem do czynienia z obydwoma mikserkami i nie słyszałem zadnej różnicy w nagranym wokalu przy pomocy jednego i drugiego. Obydwa mają bardzo niski poziom szumów. za cene jednego compacta mozna kupic dwa ub802 i jeszcze zostanie na "flaszke". Wiec po co przepłacać gdy nie słychać różnicy?
UB 802 kosztuje 220zł a compact4 460zł. Wiec gdzie ta stówka różnicy? Miałem do czynienia z obydwoma mikserkami i nie słyszałem zadnej różnicy w nagranym wokalu przy pomocy jednego i drugiego. Obydwa mają bardzo niski poziom szumów. za cene jednego compacta mozna kupic dwa ub802 i jeszcze zostanie na "flaszke". Wiec po co przepłacać gdy nie słychać różnicy?
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...