samplitude

Jeśli masz problem z konkretnym programem, to tu jest miejsce, aby go roztrząsać.
Awatar użytkownika
eska
samplitude

Post autor: eska » wtorek 22 lis 2005, 11:01

Mam w systemie zainstalowane pluginy VST. Niestety widoczne są tylko w WAVLABIE. W SAMPLITUDE mam pustą listę. Jak je uaktywnić w SAMPLITUDE ??

Awatar użytkownika
dluk
Kontakt:

Re: samplitude

Post autor: dluk » wtorek 22 lis 2005, 11:40

...Mam w systemie zainstalowane pluginy VST. Niestety widoczne są tylko w WAVLABIE. W SAMPLITUDE mam pustą listę. Jak je uaktywnić w SAMPLITUDE ?...

W ustawieniach programu (skrót "y") określasz ścieżkę do katalogu gdzie znajdują się wtyczki VST.

No i samp obsługuje natywnie VST dopiero od wersji 7. Wcześniej trzeba było użyć adaptera VST-DX

Awatar użytkownika
joszko
Kontakt:

Post autor: joszko » wtorek 22 lis 2005, 13:47

......Mam w systemie zainstalowane pluginy VST. Niestety widoczne są tylko w WAVLABIE. W SAMPLITUDE mam pustą listę. Jak je uaktywnić w SAMPLITUDE ?...

W ustawieniach programu (skrót "y") określasz ścieżkę do katalogu gdzie znajdują się wtyczki VST.

No i samp obsługuje natywnie VST dopiero od wersji 7. Wcześniej trzeba było użyć adaptera VST-DX...

Ja mam wersje 5.96. Gdzie mozna pobrać ten adapter VST-DX, jest wersja freeware? Na stronach Samplitude nie znalazłem.
Mam 30 lat. Ukończyłem Politechnikę WrocławskąInteresuje mnie technika nagłośnieniowa i filmowa.

Awatar użytkownika
dluk
Kontakt:

Post autor: dluk » wtorek 22 lis 2005, 14:16

Ja mam wersje 5.96. Gdzie mozna pobrać ten adapter VST-DX, jest wersja freeware? Na stronach Samplitude nie znalazłem....

Ja to dostałem razem z Samplitude. Poszukaj na płytce instalacyjnej. To się nazywało jakoś tak VST-DX Adapter Lite i chyba jest darmowe

ODPOWIEDZ