Jeśli masz taką możliwość to możesz zrobić szkielet z kijków. Osobiście jestem szczęśliwym posiadaczem małej kabiny stojącej w rogu mojego pokoju. Przykręciłem dwie grubsze listwy do ściany, jeden kijek stoi w rogu w którym nie ma styczności ze ścianą. ściany zbudowane są z bardzo taniego materiału, z kartonu. w środku wszystko wyłożone jest gąbką.
Jeśli nie możesz zrobić takiej kabinki to daj znać. mialem jeszcze mnóstwo pomysłów na jej wykonanie.
Peace!!!
...
widziałem do kupienia o castoramie rórki prysznicowe do zaweiszenia folii, co b cąłej łazienki nie zachlapać. są różne wersje: narożnikowa, przyścienna, prosta itp.sam zastanawiałem się nad tym rozwiązaniem ponieważ jest to dobra opcja gdy pokój w kórym musisz nagrywać służy do jeszcze par innych rzeczy. wystarczy wtedy zsunąć zasłonę, a same rórki nie bardzo rzucają sie w oczy.Jeżeli koc będzie cięzszy może się okazać ze będziesz musiał taka rórkę podwiązać do sufitu jakimś np sznurkiem, ale to tez nie problem. pozdrawiam. ...
To bardzo dobry pomysł choć ostatnio znalazłem inną rzecz która dobrze się nadaje jako narożnik. Rórki z castoramy są niezłeale nie ma to jak stojak na kwiaty (wiecie taki od podłogi o sufitu). Żadnego wiercenia ani nic.
ps. ostatnio taka klientka jak weszła do mojego pokoju zapytała się po co mi kibel w pokoju.

Pi$$$