Problem z phantomem w MAYA 44
-
Nie działają mi mikrofony pojemnościowe na tej karcie. Możliwe że czegoś nie podłączyłem bo jestem zielony w temacie.
Re: Problem z phantomem w MAYA 44
...Nie działają mi mikrofony pojemnościowe na tej karcie. Możliwe że czegoś nie podłączyłem bo jestem zielony w temacie....
a to ESI maya czy AUDIOTRAK maya? bo jak ta druga, to powodem moze byc niewystarczajace napiecie phantom (tylko 12V)
a to ESI maya czy AUDIOTRAK maya? bo jak ta druga, to powodem moze byc niewystarczajace napiecie phantom (tylko 12V)
[url=http://www.liveuser.pl]liveuser.pl[/url] /
[url=http://www.myspace.com/ansikte]le visage[/url]
[url=http://www.myspace.com/ansikte]le visage[/url]
-
a to ESI maya czy AUDIOTRAK maya? bo jak ta druga, to powodem moze byc niewystarczajace napiecie phantom (tylko 12V)...
ESI z phantomem 48v
sprawdź przewody
-
...sprawdź przewody...
Sory, sory... Jakie przewody? w zestawie miałem samą kartę i płyte ze sterami. Żadnych przewodów. Nie wiem o czymś?
Sory, sory... Jakie przewody? w zestawie miałem samą kartę i płyte ze sterami. Żadnych przewodów. Nie wiem o czymś?
oj, watsonie - jak podłączasz mikrofon? bez kabla ma działać?
-
...oj, watsonie - jak podłączasz mikrofon? bez kabla ma działać?...
Nie no przewód od mikrofonu jest git, bo korzystam z tego samego przewodu przy dynamicznym i pojemnosciowym, a działa tylko pojemnik.
Nie no przewód od mikrofonu jest git, bo korzystam z tego samego przewodu przy dynamicznym i pojemnosciowym, a działa tylko pojemnik.
-
......oj, watsonie - jak podłączasz mikrofon? bez kabla ma działać?...
Nie no przewód od mikrofonu jest git, bo korzystam z tego samego przewodu przy dynamicznym i pojemnosciowym, a działa tylko pojemnik....
Sory. działa tylko dynamiczny...
Nie no przewód od mikrofonu jest git, bo korzystam z tego samego przewodu przy dynamicznym i pojemnosciowym, a działa tylko pojemnik....
Sory. działa tylko dynamiczny...
MAYA posiada gniazda na jack typu TRS sa one inaczej lutowane,powiniem byc opis w instrukcji albo na stronie ESI,ja miałem MAYA 44 MKII i po odpowiednim zlutowaniu wszystko smigało tylko przedwzmacniacz był kiepski .a co do phantoma to +12V spokojnie napędzało AKG C3000
Muzyka + saksofon = wielka pasja
Sory. działa tylko dynamiczny......
wlasnie
to ze działa dynamiczny nie znaczy ze pojemnik pójdzie. pojemnosciowy potrzebuje dwie zyły, ta druga do zasilania