Witam Serdecznie !!!
Moze ktos polecic mi soft zastepujacy lub uzupelniajacy paskudny
standartowy mixer windowsa ?
[addsig]
Alternatywa dla mixera Windows
Wszystko zwiazane z muzyka , mastering , technika satelitarna , fotografia , dzwiek.
Re: Alternatywa dla mixera Windows
a nie masz innego mixera ze sterownikami do swojej karty muzycznej ?
ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl
...a nie masz innego mixera ze sterownikami do swojej karty muzycznej ?...
... mam jednak nie jest on przyjazny w obsludze
... mam jednak nie jest on przyjazny w obsludze

Wszystko zwiazane z muzyka , mastering , technika satelitarna , fotografia , dzwiek.
a co bys widzial?bo dla mnie mikser windowsa wiazal sie z ustawieniem wszystkiego na max...a wynikle klopoty(przester)regulowalem na preampie.....
...a co bys widzial?bo dla mnie mikser windowsa wiazal sie z ustawieniem wszystkiego na max...a wynikle klopoty(przester)regulowalem na preampie........
szukam lepszej szaty graficznej i szybkiej mozliwosci
przelaczania zrodla wejscia.(przesterowanie nie jest problemem)
szukam lepszej szaty graficznej i szybkiej mozliwosci
przelaczania zrodla wejscia.(przesterowanie nie jest problemem)
jaką masz kartę ?
ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl
Yamaha Sound Track YMF-754 (Hoontech)