t-bone
poszukuje mikrofonu typu shotgun. niedawno natrafiłem na taki mikrofon w sklepie thomann cyberstore. niestety w sieci nie znalazlem zadnych testow (przynajmniej po angielsku). czy ktoś z was wie moze chociaz co to za firma t-bone (o niej w sieci juz wogole nic nie ma) i czy w ogole warto sobie tym glowe zawracac??
Re: t-bone
...Tutaj jest przypadkowe nagranie, mikrofon wystawiony przez okno na 2 piętrze
. Nagranie wiele nie mówi, ale dobre i to.
TBone-EM9900
Za tą cenę nic lepszego nie kupisz
...
I znow kwestai ceny :)
ok, odczepie sie bo za chwile mnie zjecie. Mam 2 sztuki, uzywam. Nic specjalnego, ale od biedy wystarszy. Mam powazniejsza liste zakupow niz shotgun'y wiec chwilowo sie ratuje. Swoja droga Monter ma racje. Za ta cene.......

TBone-EM9900

...
I znow kwestai ceny :)
ok, odczepie sie bo za chwile mnie zjecie. Mam 2 sztuki, uzywam. Nic specjalnego, ale od biedy wystarszy. Mam powazniejsza liste zakupow niz shotgun'y wiec chwilowo sie ratuje. Swoja droga Monter ma racje. Za ta cene.......
Re: t-bone
...Tutaj jest przypadkowe nagranie, mikrofon wystawiony przez okno na 2 piętrze
. Nagranie wiele nie mówi, ale dobre i to.
TBone-EM9900
...
faktycznie nagranie conajmniej psychodeliczne. brzmi jak puszczone wstecz. gdzie mogę znaleźć zestawienia tanich shotgunów ? chodzi zwłaszcza o testy rode NTG1, NTG2 i nie wiele droższego AT835b.

TBone-EM9900

...
faktycznie nagranie conajmniej psychodeliczne. brzmi jak puszczone wstecz. gdzie mogę znaleźć zestawienia tanich shotgunów ? chodzi zwłaszcza o testy rode NTG1, NTG2 i nie wiele droższego AT835b.