Jaki mikrofon do rapu?
Jaki niedrogi mikrofon (300-400zl) wybrac? Czy jak kupie karte dzwiekowa sound blaster live/ audigy to czy sie to z tym mikrofonem zlozy do kupy i juz bedzie dzialalo?
Cześć, jestem Andrzej
Re: Jaki mikrofon do rapu?
...Jaki niedrogi mikrofon (300-400zl) wybrac? Czy jak kupie karte dzwiekowa sound blaster live/ audigy to czy sie to z tym mikrofonem zlozy do kupy i juz bedzie dzialalo?...
No pewnie!
Szukaj mikrofonu na którym pisze "rap only" lub "for rap only". Jest też szansa, że na wyprzedaży sound blaster live/audigy wrzucą go za free w karton. Musisz poszukać.
No pewnie!
Szukaj mikrofonu na którym pisze "rap only" lub "for rap only". Jest też szansa, że na wyprzedaży sound blaster live/audigy wrzucą go za free w karton. Musisz poszukać.
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS

i nic więcej
- mr-hammond
nie przyzwyczaiłes sie jeszcze ?

...Jaki niedrogi mikrofon (300-400zl) wybrac? Czy jak kupie karte dzwiekowa sound blaster live/ audigy to czy sie to z tym mikrofonem zlozy do kupy i juz bedzie dzialalo?...
tu jest promocja na dobry mikrofon do 400 zł...co do reszty moi poprzednicy ci juz odpowiedzieli.
tu jest promocja na dobry mikrofon do 400 zł...co do reszty moi poprzednicy ci juz odpowiedzieli.
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)
Szukaj mikrofonu który zmieści się w dłoniach. Wielokrotnie usiłowałem przekonywać raperów aby nie osłaniali główki mikrofonu dłońmi, tłumaczyłem, pokazywałem, że tak potraktowany mikrofon traci właściwości kierunkowe i zaczyna na scenie zbierać wszystkie możliwe śmiecie dźwiękowe. Grochem o scianę, naoglądali sie teledysków i nic do nich nie przemawia a chcą żeby z monitorów łeb urywało. Sorry za ironię ale musiałem sobie ulżyć.
[addsig]

[addsig]
zawodowo pracujący akustyk live i studio
Jak do rapu
to moze Ci starczy Shure PG58 (220zł) , i Audigy.

tu jest promocja na dobry mikrofon do 400 zł...co do reszty moi poprzednicy ci juz odpowiedzieli....
ale te są do rocka, a nie rapu
[addsig]

[addsig]
gadu-gadu 4021735
...tu jest promocja na dobry mikrofon do 400 zł...co do reszty moi poprzednicy ci juz odpowiedzieli....
...
Nie powiedział bym stary, jeśli mamy sobie jaj z chłopaka nie robić... Z tego mikrofonu korzysta O.S.T.R , Jimson (Miejski Klasyk) i kilku innych, ale wpinać sm'a bezpośrednio do karty to trochę jakby profanacja ;)

...
Nie powiedział bym stary, jeśli mamy sobie jaj z chłopaka nie robić... Z tego mikrofonu korzysta O.S.T.R , Jimson (Miejski Klasyk) i kilku innych, ale wpinać sm'a bezpośrednio do karty to trochę jakby profanacja ;)
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
....ale wpinać sm'a bezpośrednio do karty to trochę jakby profanacja ;)...
A czemuż to niby
A czemuż to niby

Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS