...hehehe czekam na film zrobiony w calosci komorka :)...
Ehhhh.... popelina w sejmie, wstyd w Sopocie, teledyski kręcone komórkami, dzwonki polifoniczne. Schodzimy na psy tak jak pchły. Szkoda gadać,trzeba płakać:-(
Video-klip zrealizowany komórką
Nie ma co
Re: Video-klip zrealizowany komórką
... popelina w sejmie, wstyd w Sopocie, teledyski kręcone komórkami, dzwonki polifoniczne. Schodzimy na psy tak jak pchły. Szkoda gadać,trzeba płakać:-(...
Masz u mnie piątkę, a zakapturzona "brać" niech się dalej zachwyca.
[addsig]
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
raz ze nie owimy o becie - bo koszta sa spore....
wiekszosc ludzi robi na dv....
i wiem co pisze - obejrzyj sobie kilka nowych klipow np.zespolu plomień 81 czy jamal......
robione przez dobrych fachowcow(tygrys i szermanowicz) i niedrogo.....
wiec nie przesadzaj
jak powiedzialem kwestia dogadania sie
widzialem kupe gowna za duze pieniadze i gwarantuje ze sa ludzie ktorzy zrobia za 10.000pln kozacki klip a nie padake za 100.000
tylko pamietaj o gustach(to co tobie sie podoba mi nie koniecznie o na odwrot)
wiekszosc ludzi robi na dv....
i wiem co pisze - obejrzyj sobie kilka nowych klipow np.zespolu plomień 81 czy jamal......
robione przez dobrych fachowcow(tygrys i szermanowicz) i niedrogo.....
wiec nie przesadzaj
jak powiedzialem kwestia dogadania sie
widzialem kupe gowna za duze pieniadze i gwarantuje ze sa ludzie ktorzy zrobia za 10.000pln kozacki klip a nie padake za 100.000
tylko pamietaj o gustach(to co tobie sie podoba mi nie koniecznie o na odwrot)
Moim zdaniem...
... jakość obrazu video nie jest najważniejsza (o ile są to skrajne jakości - super lub podobna do "komórkowej" - średnia nie wchodzi w grę, bo jest nijaka). Czasem taki "komórkowy" obraz może dodać nawet uroku/klimatu (sytuacja analogiczna do piosenek Kazika). Tylko jest jedna podstawowa zasada: TELEDYSK MUSI BYĆ FAJNY/CIEKAWY TREŚCIOWO !!!. Ten z linku dla mnie jest do niczego - nie przez jakość obrazu...
Pozdrawiam
... jakość obrazu video nie jest najważniejsza (o ile są to skrajne jakości - super lub podobna do "komórkowej" - średnia nie wchodzi w grę, bo jest nijaka). Czasem taki "komórkowy" obraz może dodać nawet uroku/klimatu (sytuacja analogiczna do piosenek Kazika). Tylko jest jedna podstawowa zasada: TELEDYSK MUSI BYĆ FAJNY/CIEKAWY TREŚCIOWO !!!. Ten z linku dla mnie jest do niczego - nie przez jakość obrazu...
Pozdrawiam

...... popelina w sejmie, wstyd w Sopocie, teledyski kręcone komórkami, dzwonki polifoniczne. Schodzimy na psy tak jak pchły. Szkoda gadać,trzeba płakać:-(...
...
I po co ta ironia? Nie wiem czy zauważyłeś, ale ten teledysk nie jest, jak to nazwałeś, "zakapturzonych braci", więc Twoje insynuacje są jak najbardziej nietrafne.
...
I po co ta ironia? Nie wiem czy zauważyłeś, ale ten teledysk nie jest, jak to nazwałeś, "zakapturzonych braci", więc Twoje insynuacje są jak najbardziej nietrafne.
Pozdrawiam
Taka to nasza Polska.
Młodzi artyści są niejako zmuszeni do substytutów....a szkoda.
Klip,jak klip. Zbitka urywek. Nic wielkiego. Ale ważne, że jest w obiegu;))
- niezły pomysł na "ciekawostkę", którą przy okazji sprawdzania jak to wygląda, posłucha się zespołu hehe...liczy się pomysł na reklamę:)
Denerwujące może być tylko, że zamiast iść do przodu.....to cofamy się szybciej niż to mogłoby być przypuszczalne. Niedługo już będziemy się cieszyć nagraniami audio z komórki i masteringiem doń zrobionym przez jakiś programik JAVA.
Ehhh.....
[addsig]
Młodzi artyści są niejako zmuszeni do substytutów....a szkoda.
Klip,jak klip. Zbitka urywek. Nic wielkiego. Ale ważne, że jest w obiegu;))
- niezły pomysł na "ciekawostkę", którą przy okazji sprawdzania jak to wygląda, posłucha się zespołu hehe...liczy się pomysł na reklamę:)
Denerwujące może być tylko, że zamiast iść do przodu.....to cofamy się szybciej niż to mogłoby być przypuszczalne. Niedługo już będziemy się cieszyć nagraniami audio z komórki i masteringiem doń zrobionym przez jakiś programik JAVA.
Ehhh.....

[addsig]
Universal Audio Apollo Twin / Adam A7 / Native Kontrol S49 / Native Komplete 10 Ultimate / Pro Tools 12 / Samplitude Pro X3 Suite
Niedługo już będziemy się cieszyć nagraniami audio z komórki i masteringiem doń zrobionym przez jakiś programik JAVA.
Moge tylko wtrącić że JAVA jest takim samym językiem programowania - właściwie to całym środowiskiem, język JAVA jest tylko jednym z elementów tego środowiska - jak każdy inny, a w bardzo bardzo wielu miejscach przebija C++ i podobne które zalicza się do języków poprzedniej generacji i już nieco przestarzałych. W/g niektórych analityków C++ itd. podzielą w niedługim czasie los takich języków jak Fortran czy Cobol.
Przyszłość należy do Java i .NET (czyli m.in. C#)
W dziedzinie przenośności JAVA nie ma sobie równych. Bardzo bym sie cieszył gdyby pluginy VST powstawały właśnie w Javie, gdyż - przy rozsądnym ich pisaniu - można by te same binarki (bez specjalnego ich przygotowania!) uruchamiać na windach, maku, linuxie i solarisie. A w pewnych przypadkach także na komórkach
Problem braku wtyczek na linuxa byłby rozwiązany...
sorry za off-topic
A komórkowy teledysk jest całkiem całkiem. Szczere gratulacje!
[addsig]
Moge tylko wtrącić że JAVA jest takim samym językiem programowania - właściwie to całym środowiskiem, język JAVA jest tylko jednym z elementów tego środowiska - jak każdy inny, a w bardzo bardzo wielu miejscach przebija C++ i podobne które zalicza się do języków poprzedniej generacji i już nieco przestarzałych. W/g niektórych analityków C++ itd. podzielą w niedługim czasie los takich języków jak Fortran czy Cobol.
Przyszłość należy do Java i .NET (czyli m.in. C#)
W dziedzinie przenośności JAVA nie ma sobie równych. Bardzo bym sie cieszył gdyby pluginy VST powstawały właśnie w Javie, gdyż - przy rozsądnym ich pisaniu - można by te same binarki (bez specjalnego ich przygotowania!) uruchamiać na windach, maku, linuxie i solarisie. A w pewnych przypadkach także na komórkach

sorry za off-topic
A komórkowy teledysk jest całkiem całkiem. Szczere gratulacje!
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Panie Szkudlik.....doceniam pańską wiedze na temat środowiska JAVA, ale chyba źle Pan zrozumiał o co mi dokładnie chodziło. Ja poruszyłem środowisko JAVA w telefonii komórkowej, które....no chyba pozostawię to bez komentarza, jeśli ma służyć profesjonalnej obróbce audio. Wiem czym jest C++ i JAVA. Chodzi mi o te malutkie programiki w telefonach a nie VST na PC.
Ehh....
[addsig]
Ehh....

[addsig]
Universal Audio Apollo Twin / Adam A7 / Native Kontrol S49 / Native Komplete 10 Ultimate / Pro Tools 12 / Samplitude Pro X3 Suite