Klucz iLok
Jak to jaest z Amp Farmem ?
JEst on na stronie Digidesigna do ściągnięcia, ale pisze, że wymaga klucza iLok gdzie można kupić ten klucz ? Jak to z nim jest ??
czy program kupuje się oddzielnie a klucz oddzielnie ?
Napiszcie co wiecie !!!!
Re: Klucz iLok
Klucz Ilok jest zabezpieczeniem bez którego niestety nie działa żaden soft (również ten darmowy) Digidesign. Kluczyk możesz zakupić na przykład u nas, aktywujesz go już we własnym zakresie na stronie Digidesign.
Pozdrawiam
BrO
www.novamusic.pl
info@novamusic.pl
GG2509797
Pozdrawiam
Bronek
info@novamusic.pl
www.novamusic.pl
GG: 2509797
Klucz Ilok jest zabezpieczeniem bez którego niestety nie działa żaden soft (również ten darmowy) Digidesign. Kluczyk możesz zakupić na przykład u nas, aktywujesz go już we własnym zakresie na stronie Digidesign.
Pozdrawiam
BrO
http://www.novamusic.pl
info@novamusic.pl
GG2509797...
To, proszę mi powiedzieć jak wygląda procedura np. Zakupu, uruchomienia Amp Farma 3.0 Od Line 6.
Pudełkowa Wersja + KLUCZ ??

Pudełkowa Wersja + KLUCZ ?

Czy Ty czlowieku poza tym forum juz nic nie czytasz? Zobacz tutaj, czy musisz w ogole kupowac AmpFarma.
http://www.novamusic.pl
a gdzie konkretnie u Was bo szukam, szukam i na stronie znalezc nie moge, nawet wyszukiwarka nic nie pokazuje.
pzdr
t
Wznowię temat, bo jestem mocno wq.....
Kupiłem EWQL Ministry of Rock + oczywiście ilock, niezbędny do rejestracji softu. W ŻADEN LOGICZNY SPOSÓB NIE MOGĘ SOBIE Z TYM g..... PORADZIĆ! Męczę się od kilku dni i zero efektu, czyli zarejestrowania. Zamierzam to wszystko walnąć w kąt i przejść na dobre, stabilne piraty. Cóż za dureń wymyślił coś takiego? Komputer wykazuje błąd po podpięciu ilock'a, na stronie Waves, gdzie zarejestrowałem swoje konto, nie ma opcji autoryzacji za pomocą ilock'a, chociaż w opisie wykorzystania tego gniota przez AudioFactory jest to wyraźnie napisane z rysunkami włącznie.
Czy ktoś jest w stanie cokolwiek mi podpowiedzieć? Jeżeli nie, to oddam za darmo to zielone g....., włączam piraty i pracuję bez nerwów.
Sorry za moje wkurzenie, ale jasny szlag mnie powoli trafia.
EWQL Ministry of Rock
...na stronie Waves, gdzie zarejestrowałem swoje konto, nie ma opcji autoryzacji za pomocą ilock'a, chociaż w opisie wykorzystania tego gniota przez AudioFactory jest to wyraźnie napisane z rysunkami włącznie.
Nie wiem, co napisalo Audiofactory, ale strona iloka jest www.ilok.com i tam bym raczej szukal wyjasnienia - w dodatku czesem lepiej IE niz firefoxem