witajcie
potrzebuje waszej pomocy .
Mam zamiar nagrywac na przyszlym preampie przedewszystkim z pieca gitarowego - gitare elektryczna na 2 shurach sm 57 i pudlo akustyczne - na 2 mikrofonach rode nt 2 , mam dylemat ? ktory produkt jest bardziej trafny co do moich celow ? dodam ze bede chcial tez uzyc tego preampu do wokalu, chwilowo, bo mierze sie z zakupem Jomecka OneQ . Cena wydaje sie byc podobna, jednak w obydwu przypadkach do zaakceptowania wiec raczej prosil bym o pomoc w kontekscie wiekrzych mozliwosci produktu . jakosc tez jest tu bardzo wazna i harakter . Prosze doswiadczonych o wypowiedzi
pozdrawiam
Aphex 207D czy ART PRO VLA2?
Re: Aphex 207D czy ART PRO VLA2?
czy jest ktos na tym forum, kto mial do czynienia z produktami Aphex czy ART ? jezeli tak prosze sie podzielic doswiadczeniami co do ich uzytkowania
...czy jest ktos na tym forum, kto mial do czynienia z produktami Aphex czy ART ? jezeli tak prosze sie podzielic doswiadczeniami co do ich uzytkowania
...
Posiadam preamp Art ale używam go generalnie do wokalu. I jak dla mnie w tym przypadku sprawia sie nieźle. Eksperymentowałem też z instrumentami i tu ciekawą rzeczą są "presety" - fabryczne ustawienia zmieniane pokrętłem. Ciekawy efekt daję też opca tube dodająca ciepła. Niestety nie miałem doczynienia z aphexami i nie mogę ich porównać.
...
Posiadam preamp Art ale używam go generalnie do wokalu. I jak dla mnie w tym przypadku sprawia sie nieźle. Eksperymentowałem też z instrumentami i tu ciekawą rzeczą są "presety" - fabryczne ustawienia zmieniane pokrętłem. Ciekawy efekt daję też opca tube dodająca ciepła. Niestety nie miałem doczynienia z aphexami i nie mogę ich porównać.
......czy jest ktos na tym forum, kto mial do czynienia z produktami Aphex czy ART ? jezeli tak prosze sie podzielic doswiadczeniami co do ich uzytkowania
...
...
Sory za pomyłke, opisałem art tps II...
...
...
Sory za pomyłke, opisałem art tps II...