Tłocznia i poligrafia na małą skalę
Witam! Mam zamiar wydać (to zdecydowanie za mocne słowo ale nie znajduję lepszego) płytę w 200 egzemplarzach. Chciałbym żeby nie było to wydanie typu okładaka czarno biała xerowana, a tytuł napisany markerem na krążku. Szukałem w sieci firm które mogłyby przyjąć takie małe zlecenie i trafiłem tylko na jedną. Z tego co pamiętam cena tego przedsięwzięcia była ok 1500 - 2000 zł. Czy Ktoś się spotkał z innymi opcjami?? Mile widziane będzie podzielenie się doświadczeniami. Pozdrawiam
Re: Tłocznia i poligrafia na małą skalę
...Witam! Mam zamiar wydać (to zdecydowanie za mocne słowo ale nie znajduję lepszego) płytę w 200 egzemplarzach. Chciałbym żeby nie było to wydanie typu okładaka czarno biała xerowana, a tytuł napisany markerem na krążku. Szukałem w sieci firm które mogłyby przyjąć takie małe zlecenie i trafiłem tylko na jedną. Z tego co pamiętam cena tego przedsięwzięcia była ok 1500 - 2000 zł. Czy Ktoś się spotkał z innymi opcjami?? Mile widziane będzie podzielenie się doświadczeniami. Pozdrawiam...
Okładki polecam zrobić w www.drukarniacyfrowa.pl. Koszt to ok. 70zł za 100szt. więc bardzo mało. A co do tłoczenia płytek to niestety trudno mi cokolwiek polecić, ale fajna sprawa to Lightscribe, tyle że robić tym 200 płyt to nagrywarka by chyba padła :]
Okładki polecam zrobić w www.drukarniacyfrowa.pl. Koszt to ok. 70zł za 100szt. więc bardzo mało. A co do tłoczenia płytek to niestety trudno mi cokolwiek polecić, ale fajna sprawa to Lightscribe, tyle że robić tym 200 płyt to nagrywarka by chyba padła :]
Pozdrawiam
...Witam! Mam zamiar wydać (to zdecydowanie za mocne słowo ale nie znajduję lepszego) płytę w 200 egzemplarzach. Chciałbym żeby nie było to wydanie typu okładaka czarno biała xerowana, a tytuł napisany markerem na krążku. Szukałem w sieci firm które mogłyby przyjąć takie małe zlecenie i trafiłem tylko na jedną. Z tego co pamiętam cena tego przedsięwzięcia była ok 1500 - 2000 zł. Czy Ktoś się spotkał z innymi opcjami?? Mile widziane będzie podzielenie się doświadczeniami. Pozdrawiam...
Mogłbys mi podac namiar na tą firme- www, ok ? Dzieki
Mogłbys mi podac namiar na tą firme- www, ok ? Dzieki

Niestety nie moge podać namiaru tej firmy (przynajmniej nie w najbliższym czasie). Chodzi o to że kiedyś że pare miesięcy temu znalazłem na jednej ze stron linka do tej firmy, a obecnie go tam nie ma. Ale pare osób było zainteresowanych tą opcją więc raczej zdobęde namiary.
widzialem pare tygodniu temu na www.hip-hop.pl reklame takiej tloczni i tam wlasnie bylo ze drukowali okladki i tloczyli plyty juz z nagranym materialem
ale dokladnie nie pamietam gdzie to dokladnie bylo na tej stronie musisz gdzies tego poszukac tam
ale dokladnie nie pamietam gdzie to dokladnie bylo na tej stronie musisz gdzies tego poszukac tam
www.klub.agaton.pl
napisz do mnie na maila;)moze ci spasuje

Mam ich www
ale nie podam
boje się tu podawac
wiec
gg 4755950
icq- 276-870-166
PS jest to na głównej stronie TU

gg 4755950
icq- 276-870-166

PS jest to na głównej stronie TU
Sprawdź Sobie w cenniku na stronie Q Print, mają kalkulator policzysz Sobie... Z tego co patrzyłem nie najdrożej... Policzyłem Twoje zamówienie na oko i wyszło 1400 wszystko w kolorze, z książeczką, razem z pudełkami, płytkami, itd.
A czy ktoś ma dośwadczenie w temacie? Obietnice obietnicami ale mnie interesuje prawda
Czy te firmy przykładają się czy jest tak że każda okładka jest inna, tzn tu źle przycięta, tu niewyraźna itp. P.S. dzięki wszystkim za zainteresowanie.

...A czy ktoś ma dośwadczenie w temacie? Obietnice obietnicami ale mnie interesuje prawda
Czy te firmy przykładają się czy jest tak że każda okładka jest inna, tzn tu źle przycięta, tu niewyraźna itp. P.S. dzięki wszystkim za zainteresowanie....
Okładki w Drukarni Cyfrowej (drukarniacyfrowa.pl) robią elegankcko. Sam tam robiłem ok. 500 sztuk, więc mogę szczerze i pewnie polecić.

Okładki w Drukarni Cyfrowej (drukarniacyfrowa.pl) robią elegankcko. Sam tam robiłem ok. 500 sztuk, więc mogę szczerze i pewnie polecić.
Pozdrawiam