Access Virus TI

Jeśli masz problem związany ze sprzętem stosowanym w domowym lub profesjonalnym studiu, to tu jest odpowiednie miejsce, aby się nim zająć.
Redakcja
Re: Access Virus TI

Post autor: Redakcja » czwartek 13 paź 2005, 19:53

....Infekcja virusa nie ma sobie sobie równych...

Virus dotarł już do Polski!
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

abproject

Post autor: abproject » czwartek 13 paź 2005, 20:24

.......Infekcja virusa nie ma sobie sobie równych...

Virus dotarł już do Polski

...

Skoro mowa o Audiostacji to niech mi to ktoś wytłumaczy...Jak to jest możliwe, ze u oficjalnego dystrybutora firmy Access płacimy za syntezator więcej niz w innych sklepach w kraju..Cena TI w wersji 5 oktaw-taki model mnie interesuje:

-Audiostacja: 9190 zł

-musiccenter.pl: 8990 zł

-keyboards.pl: 8700 zł

Jak narazie nie zdecydowałem sie... he he lubie sie targować...
Mac Pro, Logic Pro X i trochę klawiszy :)

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Post autor: Groover » czwartek 13 paź 2005, 21:13

..........Infekcja virusa nie ma sobie sobie równych...

Virus dotarł już do Polski

...

Skoro mowa o Audiostacji to niech mi to ktoś wytłumaczy...Jak to jest możliwe, ze u oficjalnego dystrybutora firmy Access płacimy za syntezator więcej niz w innych sklepach w kraju.

## hehe - to se płać w sklepie Jak wpłacisz to poczekasz jeszcze ze 2 miesiące, zanim zobaczysz (być może) swojego Virusa TI. U dystrybutora masz od ręki. Jak się pospieszysz, bo już dzisiaj na pniu niemal wszystkie zostały sprzedane. Podgrzeję atmosferę - właśnie odsłuchuję sobie wersję rackową

Pozdro

Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

abproject

Post autor: abproject » czwartek 13 paź 2005, 21:20

## hehe - to se płać w sklepie Jak wpłacisz to poczekasz jeszcze ze 2 miesiące, zanim zobaczysz (być może) swojego Virusa TI.

musze cie zmartwić, gdyż twoje spostrzeżenia są chyba wyssane z palca, nie targował bym sie gdybym nie miał pewnosci co do dostępnosci interesującego mnie sprzętu... reasumując jesteś słabo poinformowany w rynku.

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Post autor: Groover » czwartek 13 paź 2005, 21:25

...

## hehe - to se płać w sklepie Jak wpłacisz to poczekasz jeszcze ze 2 miesiące, zanim zobaczysz (być może) swojego Virusa TI.

musze cie zmartwić, gdyż twoje spostrzeżenia są chyba wyssane z palca, nie targował bym sie gdybym nie miał pewnosci co do dostępnosci interesującego mnie sprzętu... reasumując jesteś słabo poinformowany w rynku.

...

wiem

Pozdro

Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

Awatar użytkownika
Marc.De.Marx

Post autor: Marc.De.Marx » sobota 15 paź 2005, 03:16

Szkoda ze nie mozna wymienic C na TI , moj C jeszcze wogole nie uzyty stoi w kartonie, a juz mysle o nowym modelu. Wie ktos za ile mozna sprzedac C ?

Data

Post autor: Data » sobota 15 paź 2005, 11:24

Na dzień dzisiejszy jak dostaniesz za niegp 3tyś to możesz mówić o dużym szczęściu...

Data

Post autor: Data » sobota 15 paź 2005, 12:06

A tak przy okazji pytanie do redakcji. Planujecie tes w EiS Virusa TI? Może już w listopadowym numerze? ;0)

abproject

Post autor: abproject » sobota 15 paź 2005, 12:11

...A tak przy okazji pytanie do redakcji. Planujecie tes w EiS Virusa TI? Może już w listopadowym numerze? ;0)...

Nie licz na to...testy ukazują sie trzy miesięcznym opóżnieniem, jak przetestuja go po nowym roku to bedzie dobrze.

BANANE

Post autor: BANANE » sobota 15 paź 2005, 12:29

Od tego demo aż głowa boli. trzeba się sporo nakręcić żeby wszystko nie brzmiało tak dance'owo. ale z doświadczenia wiem że tego typu instrumenty są plastyczne i że można robić na accesach fajne electro i click house... sam jednak wolę swojego Alesisa Iona bo nie jest zdeterminowany do grania w jednym stylu. No ale nie dla wszystkich to jest zaletą.

ODPOWIEDZ