Mity i ideologie na forum EiS

Tu jest miejsce na Wasze pytania i opinie. Można przedstawić swoje zdanie, niekoniecznie na tematy ściśle związane z tym, o czym piszemy w magazynie.
Awatar użytkownika
mysza
Re: Mity i ideologie na forum EiS

Post autor: mysza » poniedziałek 10 paź 2005, 22:43

Odnoszę wrażenie,że niektóre osoby nie wiedzą tak do końca gdzie się znajdują i co tu robią.Może Pewu ma ostry język i jego odpowiedzi nie dotyczą (pozornie) tematu,ale zgadzam się z nim i zdecydowanie rozumię jego podejście!:-D Pozdrawiam

Jednak stwierdzam,że odkąd tu jestem te forum się zmieniło i nie jest to tylko i wyłącznie zasługa Kolegi wymienionego wyżej...
[addsig]
-->play your reason system<--

Awatar użytkownika
mel

Post autor: mel » poniedziałek 10 paź 2005, 23:00

...ciekawe, że nikt nie czepia się MB i reszty wielkich???...

Ja ciagle sie czepiam MB

Cenie sobie bardzo znajomosc z ludzmi o tak sporej wiedzy, jednak jest u Sz.P. MB cos, czego nie cierpie... Ale to juz moj problem

pozdrawiam

Awatar użytkownika
MB

Post autor: MB » poniedziałek 10 paź 2005, 23:26

tak, wiem, bywam złośliwy - niestety to jest MÓJ problem. Dzięki za miłe słowa, ale proszę już na mnie nie ujeżdżać

Awatar użytkownika
bruce_lee
Kontakt:

Post autor: bruce_lee » wtorek 11 paź 2005, 00:10

rola pewu jest moze i niezbyt wdzieczna, ale jak najbardziej potrzebna. dla kontrastu dla tych wszystkich glupich pytan, leniwstwa i nierozgarniecia.

ci ktorzy maja troche oleju w glowie zreflektuja sie i zaczna troche kombinowac nim zaloza kolejny temat o tym samym, pomysla jak zadac pytanie, zeby bylo zrozumiale dla odbiorcy, przejrza manuala czy wyszukiwarke.

a ci ktorzy sie obrazaja... noc coz, ich problem, obrazaniem sie ciezko roziwazac swoje problemy
[url=http://www.liveuser.pl]liveuser.pl[/url] /
[url=http://www.myspace.com/ansikte]le visage[/url]

Awatar użytkownika
mel

Post autor: mel » wtorek 11 paź 2005, 00:12

...tak, wiem, bywam złośliwy - niestety to jest MÓJ problem. Dzięki za miłe słowa, ale proszę już na mnie nie ujeżdżać ...

Postaram sie

Nie, nie zlosliwosc. Zreszta, nawet nie spostrzeglem specjalnie zlosliwych uwag. Chodzi o cos innego. Posiada Pan bez watpienia ogromna wiedze, problem w tym, ze odnosze czasem wrazenie - i nie dotyczy to tylko Pana, spotkalem niejedna osobe charakteryzujaca sie taka cecha - ze ta wiedza potrafi czasem przeszkodzic w normalnym, i jasnym postrzeganiu pewnych rzeczy. Jakby znajomosc i umiejestnosc zmierzenia, zwarzenia, zrozumienia przeslaniala czasem istote...

Ale, pewnie gadam pierdoly...

pozdrawiam

Awatar użytkownika
spiker

Post autor: spiker » wtorek 11 paź 2005, 08:28

Witam.

1. Podzielam wszystkie słowa uznania dla EiS'owych autorytetów.

2. Staję w obronie Pewu. Wygląda na to że taki już jest i już. Uważam że jest potrzebny. Gdyby nie on nasze Forum wyglądałoby pewnie zupełnie inaczej ( jak ? wystarczy spojrzeć na inne audio-fora ).

3. Spóbujmy sobie wyobrazić co by było, gdyby Pewu powierzono funkcję społecznego Moderatora naszego forum.

Pozdrawiam Wszystkich. Podoba mi się to Forum! To naprawde dobre Forum !

przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...

Awatar użytkownika
rezist
Kontakt:

Post autor: rezist » wtorek 11 paź 2005, 09:15

2. Staję w obronie Pewu. Wygląda na to że taki już jest i już. Uważam że jest potrzebny. Gdyby nie on nasze Forum wyglądałoby pewnie zupełnie inaczej ( jak ? wystarczy spojrzeć na inne audio-fora ).

Są jakieś inne audio-fora? poważnie pytam.
"... lobbing na rzecz członków ..."

kolka

Post autor: kolka » wtorek 11 paź 2005, 09:21

...rola pewu jest moze i niezbyt wdzieczna, ale jak najbardziej potrzebna. dla kontrastu dla tych wszystkich glupich pytan, leniwstwa i nierozgarniecia.

Też tak uważam .

Awatar użytkownika
vasyl

Post autor: vasyl » wtorek 11 paź 2005, 09:24

Są jakieś inne audio-fora? poważnie pytam....

dzwiek.org i pl.rec.muzyka.bin;-)

Awatar użytkownika
spiker

Post autor: spiker » wtorek 11 paź 2005, 09:42

Czy są inne eaudio-fora?

Całe stada! Wszystko zależy od wątku wiodącego: elektronika, głośniki, poszczególne instrumenty (gdzie instrument jest wątkiem wiodącym tam zawsze pojawia się wątek poboczny nagrywanie...itd), audiofilskie, konstruktorskie....tych stricte studyjnych jest mniej ale też są.

pozdrawiam
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...

ODPOWIEDZ