SoundCraft Compact 4 szumy
Podłączyłem do miksera (SoundCraft Compact 4) syntezator. Kable mam dobrze zlutowane, a przez cały czas słychać minimalne szumy w monitorach. Ta sytuacja pojawia się tylko w momencie podłączenia syntezatora. Zaznaczam ze kable są firmy KLOTZ końcówki Jack -> RCA pono.
Re: SoundCraft Compact 4 szumy
...Podłączyłem do miksera (SoundCraft Compact 4) syntezator. Kable mam dobrze zlutowane, a przez cały czas słychać minimalne szumy w monitorach. Ta sytuacja pojawia się tylko w momencie podłączenia syntezatora. Zaznaczam ze kable są firmy KLOTZ końcówki Jack -> RCA pono. ...
I co według Ciebie tak szumi? Syntezator (jaki?) czy mikser?
I co według Ciebie tak szumi? Syntezator (jaki?) czy mikser?
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
......Podłączyłem do miksera (SoundCraft Compact 4) syntezator. Kable mam dobrze zlutowane, a przez cały czas słychać minimalne szumy w monitorach. Ta sytuacja pojawia się tylko w momencie podłączenia syntezatora. Zaznaczam ze kable są firmy KLOTZ końcówki Jack -> RCA pono. ...
I co według Ciebie tak szumi? Syntezator (jaki?) czy mikser?...
Yamaha cs6x
Według mnie hm...
gdy podlączam do wejścia playback in wszystko jest ok ale gdy podłączę do wejścia stereo nr 1 pojawiają sie delikatne szumy, a wolałbym aby było idealnie
I co według Ciebie tak szumi? Syntezator (jaki?) czy mikser?...
Yamaha cs6x
Według mnie hm...
gdy podlączam do wejścia playback in wszystko jest ok ale gdy podłączę do wejścia stereo nr 1 pojawiają sie delikatne szumy, a wolałbym aby było idealnie
...gdy podlączam do wejścia playback in wszystko jest ok ale gdy podłączę do wejścia stereo nr 1 pojawiają sie delikatne szumy, a wolałbym aby było idealnie ...
Każdy by wolał, a na stereo 2 przy tych samych ustawieniach eq w kanale też są szumy?
Każdy by wolał, a na stereo 2 przy tych samych ustawieniach eq w kanale też są szumy?
......gdy podlączam do wejścia playback in wszystko jest ok ale gdy podłączę do wejścia stereo nr 1 pojawiają sie delikatne szumy, a wolałbym aby było idealnie ...
Każdy by wolał, a na stereo 2 przy tych samych ustawieniach eq w kanale też są szumy?...
jest tak samo
Każdy by wolał, a na stereo 2 przy tych samych ustawieniach eq w kanale też są szumy?...
jest tak samo
....jest tak samo...
To teraz usiądź spokojnie, popatrz na tory (playback i stereo), weź diagram miksera do ręki (str. 43) i pomyśl czemu tak jest.
To teraz usiądź spokojnie, popatrz na tory (playback i stereo), weź diagram miksera do ręki (str. 43) i pomyśl czemu tak jest.
.......jest tak samo...
To teraz usiądź spokojnie, popatrz na tory (playback i stereo), weź diagram miksera do ręki (str. 43) i pomyśl czemu tak jest....
Strona 43 otwarta - zabieram sie do pracy - ponieważ to musi działac jak ja chcę
To teraz usiądź spokojnie, popatrz na tory (playback i stereo), weź diagram miksera do ręki (str. 43) i pomyśl czemu tak jest....
Strona 43 otwarta - zabieram sie do pracy - ponieważ to musi działac jak ja chcę
..........jest tak samo...
Strona 43 otwarta - zabieram sie do pracy - ponieważ to musi działac jak ja chcę...
Pewu -wszystko działa jak powinno - dzieki.
Nowy sprzęt nowe doświadczenia:)
Strona 43 otwarta - zabieram sie do pracy - ponieważ to musi działac jak ja chcę...
Pewu -wszystko działa jak powinno - dzieki.
Nowy sprzęt nowe doświadczenia:)